Les novetats de la ‘Barcelona Design Week’, de la mà d’Isabel Roig, Nani Marquina i Pilar Vélez

Del 5 al 14 de juny, la Barcelona Design Week (BDW) torna a Barcelona per tretzena vegada, més gran que mai. Amb un programa format per un centenar d’activitats, la BDW 2018 creix en comparació amb els anys anteriors, ja que compta per primera vegada amb l’aliança del Barcelona Centre de Disseny (BCD), del Foment per les Arts Decoratives (FAD) i del Museu del Disseny, que organitza les jornades ‘Disseny en família’.

Enguany les tres institucions han decidit unir els esforços per consolidar la posició de la BDW com a gran esdeveniment de ciutat, i afirmar la imatge de trobada important del sector a escala internacional.

Isabel Roig, directora del BCD; Nani Marquina, actual presidenta del FAD, i Pilar Vélez, directora del Museu del Disseny, ens expliquen les novetats d’aquesta edició de la Barcelona Design Week, i avancen algunes de les experiències que podrà viure el públic de l’esdeveniment.

Altres notícies

Disseny d’emergència per salvar vides

15/07/2020

El mes de novembre el Museu del Disseny presentarà...

Jordi Sellas: “La cultura que requereixi...

14/07/2020

El periodista i gestor d'empreses culturals Jordi Sellas...

Cultura digital és cultura

14/07/2020

La digitalització de la cultura és un fet. La covid-19 ha posat en evidència el que ja feia temps que s’estava...

El Festival Cruïlla es reinventa amb Cr...

09/07/2020

El Cruïlla és un dels molts festivals que ha tingut que endarrerir la seva edició del 2020 degut a la crisi sanitàia provocada...