L’exposició ‘El millor disseny de l’any’ viatja a València

El Centre Cultural La Nau, de València, acollirà durant tres mesos l’exposició ‘El millor disseny de l’any’. Serà del 25 de novembre al 12 de febrer de 2023 fruit d’una col·laboració amb l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana, el Centre Cultural La Nau i World Design Capital Valencia 2022.

D’aquesta manera, el públic valencià que visiti la mostra podrà veure els millors projectes finalistes i guanyadors dels Premis FAD d’Arquitectura, els Premis ADI de disseny industrial i els Premis ADG Laus de disseny gràfic i comunicació visual, tots ells organitzats per les associacions del FAD (Foment de les Arts i del Disseny).

El millor disseny de l’any’ ha estat exposada al Museu del Disseny aquest estiu passat. A València la mostra tindrà la mateixa estructura, basada en quatre itineraris o recorreguts multidisciplinaris, tres d’ells alineats amb els principis de la Nova Bauhaus Europea i un altre centrat en la innovació tecnològica: bellesa, sostenibilitat, inclusivitat i innovació tecnològica.

L’exposició incorpora, en aquesta itinerància, una secció formada per les obres guanyadores del Premi Impacte Positiu de l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV). Un contingut que connecta València i Barcelona a través de la vessant més responsable del disseny com a facilitador del canvi cap a un sistema més sostenible, innovador, inclusiu i equitatiu.

En total, aquest centre cultural acollirà unes 500 peces que mostren el més destacat del disseny gràfic, la comunicació visual, el disseny industrial, l’arquitectura i l’interiorisme.

A més, el 24 de novembre, a les 18:30 h, tindrà lloc la xerrada ‘El pecat i el disseny. Confessions i reflexions València -Barcelona entorn de la pràctica professional’. De la mà d’Inma Bermúdez, Mari Carmen Estevan, Santi Fuster, Alfredo Payà i Mercè Berengué  reflexionarem i debatrem sobre les possibilitats del disseny com a eina de canvi i millora de la vida de les persones. L’acte estarà moderat per Melani Lleonart i Álvaro Sanchis.

Altres notícies

Endinsa’t en el Fashion Film

15/11/2022

El Disseny Hub s’omple de moda amb l’LCI Barcelona Fashion Film Festival, el festival que impulsa les produccions artístiques en el sector...

Poblenou Open Night: portes obertes al M...

14/11/2022

S’apropa la novena edició de la Poblenou Open...

La 30a edició dels Premis Lux mostra el...

14/11/2022

Un any més el Museu del Disseny acull la Gal·la dels Premis Lux. L’acte...