‘Llamadores’, Premi FAD d’Art 2021

El passat mes de juny es va celebrar la 12a edició dels Premis FAD d’Art 2021, organitzats per l’A-FAD. Uns guardons a la creació artística que volen reconèixer l’art amb domini dels materials i les tècniques de l’ofici, amb un total de 40 obres seleccionades per l’excel·lència en el concepte, en el treball tècnic vinculat al fer artesanal i en el treball innovador en l’ús de materials.

L’obra titulada ‘Llamadores’ de l’artista Raquel Bistuer, ha estat la guardonada d’aquest any. El jurat n’ha valorat la selecció temàtica de la peça i les evocacions surrealistes d’aquesta. A més d’aquest premi principal, el jurat ha entregat dues mencions a dues peces destacades com a finalistes: ‘Respiració de l’univers’, de Mònica Campdepadrós, i ‘Rosetta’ de Lluc Baños.

Totes les obres guanyadores i les 40 finalistes es poden veure a la mostra ‘El millor disseny de l’any' fins al 29 d’agost, a la Sala A del Disseny Hub.

Altres notícies

Torna la Mostra Internacional d’Audiovis...

17/09/2021

El mes d’octubre arrencarà amb una nova edició de la...

Barcelona se suma a la Setmana Europea d...

16/09/2021

Del 16 al 22 de setembre se celebra la...

Oberta la convocatòria per participar al...

15/09/2021

Ja està oberta la convocatòria per participar a la tercera edició del...

Nicolás Estrada: “Guanyar el premi Enjoi...

15/09/2021

Nicolás Estrada viu i treballa a Barcelona com a joier. Format a l'Escola Massana i amb una àmplia experiència a nivell internacional,...