Llibres i literatura als Diàlegs de Sant Jordi

Biblioteques de Barcelona celebrarà Sant Jordi uns dies abans amb un espai de trobada entre escriptors i lectors. Es tracta dels Diàlegs de Sant Jordi, que enguany tindrà lloc del 19 al 21 d’abril al Disseny Hub Barcelona i al CCCB.

Durant dos dies l’auditori del Disseny Hub es convertirà en un espai de trobada per reflexionar sobre temes com la llengua, la música de l’antiga Grècia o la invasió russa d’Ucraïna a través d’alguns autors més destacats del panorama literari actual i vinculats amb aquestes temàtiques.

La trobada arrencarà el 19 d’abril al Disseny Hub i comptarà amb la participació de Blanca Llum Vidal i Agustín Fernández Mallo, que parlaran amb Inés Macpherson de les seves últimes novel·les, 'La princesa sou vós' i 'El libro de todos los amores'. Seguirà la jornada Maksim Óssiopv, que dialogarà amb Marta Rebón a partir de la seva darrera obra, ‘Pedra, paper, estisores’. I acabaran Eva Baltasar, Marta Carnicero i Laura Gost, comentant amb Pilar Argudo les seves obres: 'Mamut', 'Matrioixques' i 'El món es torna senzill'.

El 20 d’abril els diàlegs canvien d’escenari i se celebraran al CCCB. David Trueba i Juan Tallón protagonitzaran el primer diàleg de la jornada amb David Guzmán. A continuació Burhan Sönmez conversarà amb Simona Škrabec sobre els cent anys del PEN Català.

Els Diàlegs de Sant Jordi finalitzaran el 21 d’abril, de nou, al Disseny Hub, amb l’autor Orhan Pamuk. Parlarà amb Xavier Graset sobre 'Las noches de la peste', l’última novel·la de l’autor turc. A continuació serà el torn de Santiago Auserón i Pedro Olalla, en un diàleg amb Sílvia Marimon a partir de les seves darreres obres, 'Arte sonora' i 'Palabras del Egeo'. 'El mar, la lengua griega y los albores de la civilización'. Finalitzaran la jornada Jo Nesbø i Núria Bendicho parlant amb Núria Juanico sobre les seves últimes novel·les, 'El hombre celoso' i 'Terres mortes'.

Diàlegs de Sant Jordi és una iniciativa de Biblioteques de Barcelona en el marc del Programa d’Acció Lectora i compta amb la col·laboració de Barcelona Ciutat de la Literatura, el Disseny Hub Barcelona i el CCCB.

Altres notícies

El talent jove arriba a Horta amb ‘Disse...

16/06/2022

Per potenciar el comerç de proximitat i reactivar-lo amb propostes transversals i innovadores, aquesta temporada s’ha posat en marxa una nova...

Del bar al Fuorisalone de Milà

05/06/2022

La mostra ideada pel Barcelona Centre de Disseny, “...

El binomi art i tecnologia

03/06/2022

L'exposició 'Manifestations: Natures and Worlds' arriba al Disseny Hub de la mà del...

CIBICO i la comunicació gràfica sostenib...

03/06/2022

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra el 5 de juny, el Disseny Hub compta amb una nova cartellera efímera. Un dels...