“The Love Behind Food”, una cita per celebrar els 100 anys de Danone

Nascuda a Barcelona l’any 1919, l’evolució de Danone ha anat sempre de la mà de l’avenç de la societat i dels països on la companyia ha operat. En el marc de la celebració del seu centenari, la marca organitza “The Love Behind Food”, una exposició que recorrerà la història de la companyia i del iogurt des dels seus orígens fins ara, i que a més vol conscienciar i fer reflexionar al públic sobre què i com mengem, com podem millorar la nostra salut a través dels aliments i quin impacte té la nostra alimentació sobre el planeta. La inauguració tindrà lloc el dia 10 de maig a les deu del matí al Disseny Hub Barcelona.

L’exposició s'emmarca a “The Love Behind Food Summit”, un esdeveniment que entre els dies 8 i 9 de maig oferirà al Disseny Hub Barcelona xerrades, debats i case studies de changemakers sobre importants iniciatives espanyoles i internacionals que s’estan duent a terme en els àmbits de la cultura, l’educació, la salut i la sostenibilitat.

Amb material gràfic inèdit, la mostra ofereix un recorregut per la publicitat comercial gràfica de l’època. “The Love Behind Food” , que mantindrà les seves portes obertes al públic durant la Nit dels Museus de Barcelona el proper 18 de maig, compta amb diversos espais que recorren la trajectòria de l’empresa des de la seva consolidació fins l’actualitat. Repartida entre diverses sales, l’exposició narra l’obertura al món de la marca a finals del segle XX i culmina amb la presentació de “One Planet. One Health”, una secció que gira al voltant de la voluntat de cuidar la salut de les persones i del nostre entorn a través d’una alimentació sana i sostenible.

Coproduïda per BCD Barcelona Centre de Disseny, la mostra es podrà visitar del 10 al 19 de maig entre les 10 i les 20 h al Disseny Hub Barcelona. Us esperem!

Altres notícies

Disseny i talent al servei del comerç de...

19/04/2021

Helena Elizondo està estudiant tercer de disseny en l’especialitat de Disseny Gràfic a l’Elisava. Elisabet Sau es va graduar l’any passat en l’...

Coneixes la Biblioteca El Clot-Josep Ben...

15/04/2021

Ja fa més de set anys que les veïnes i els veïns del Clot i de la Llacuna del Poblenou tenen una biblioteca que dona servei als dos barris. Es...

Tot el que has de saber sobre el ‘delive...

14/04/2021

El ‘delivery & take away’ ha vingut per quedar-se. Conscient de l’impacte que ha tingut la pandèmia sobre el sector de la restauració i els...

Ignacio de Juan-Creix: “Creiem en la fic...

13/04/2021

Com serà l’alimentació del futur? Com es combinen la tecnologia, el disseny i l’alimentació? ...