Moda i accessibilitat en la 4a edició del Sustainable Challenge

Durant el mes de novembre el Disseny Hub Barcelona es convertirà en un espai de creació de moda amb el repte que proposa el Sustainable Challenge’22, un projecte compromès amb la sostenibilitat de la indústria de la moda. L’edició d’enguany s’articularà al voltant d’una marató de creació de moda durant tres dies, del 10 al 12 de novembre.

Amb aquest projecte es vol conscienciar els joves dissenyadors de les diferents realitats físiques de les persones per així poder desenvolupar peces de roba que s’adaptin a tots els cossos, promovent la moda com una eina d’inclusió social.

Sota el títol ‘Moda per la diversitat de cossos’, 30 estudiants de moda d’Anglaterra i d’Espanya dissenyaran peces de roba tenint en compte la diversitat dels cossos amb l’ajuda de professionals i experts del sector.

L’estilista de moda, periodista i cofundadora de Free Form Style, Marina Vergés és la comissaria del projecte. A banda, també hi participarà Zoë Hitchen, professora de la Universitat de Londres i la Manchester Met, com professora de direcció d’art i fotografia.

Sylvia Calvo, fundadora de la marca de moda Sylvia Calvo BCN, Ángel Vidal, director creatiu a la firma de moda BRAIN&BEAST, Marta Moralla, dissenyadora de moda i patronista especialitzada en roba per a persones amb diversitat funcional, i Cristina Lago, responsable de formació i coneixement a Federación ECOM, completaran la formació dels estudiants amb la seva experiència.

El Sustainable Challenge és una iniciativa de MODA-FAD, juntament amb el festival Design Manchester i el British Council. El 12 de novembre es presentaran els diferents projectes en un acte obert al públic al Disseny.

Altres notícies

“Llum BCN dona un altre sentit a l'...

31/01/2023

Barcelona tornarà a brillar amb més força que mai amb una nova edició del festival...

El Poblenou s’il·lumina amb el festival...

30/01/2023

Un any més arriba el Llum BCN, un dels festivals europeus de referència en les...

El Disseny Hub, un refugi climàtic duran...

18/01/2023

Arriba una onada de fred i amb ella s’activen els...