Oberta la convocatòria al Tallers Oberts BCN 2021

L’Associació d’Artistes i Artesans del FAD, amb la col·laboració de l’Institut de Cultura de Barcelona , el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya i el Districte Cultural de l’Hospitalet de Llobregat, ha posat en marxa una nova convocatòria dels Tallers Oberts BCN, que aquest any celebrarà la 28a edició els dies 29 i 30 de maig.

La convocatòria està oberta fins al 18 de març i s’hi poden inscriure artistes plàstics, col·lectius d’artistes, artesans i artesanes de qualsevol disciplina que disposin d’un espai de treball i creació a les ciutats de Barcelona o L’Hospitalet de Llobregat. També podran participar als Tallers Oberts associacions artístiques, galeries, escoles d’art i oficis, laboratoris de creació, Fablabs, estudis d’arquitectura, imatge o disseny, a més de grans espais de treball compartits. La resolució de la convocatòria i l’assignació de tallers i espais participants s’anunciarà el 26 de març.

Tallers Oberts BCN és una de les principals cites de la ciutat de Barcelona que reuneix artistes plàstics, artesans i artesanes professionals. Des de 1993 ofereix al teixit creatiu de les arts i els oficis l’oportunitat de mostrar el seu espai de treball i la seva obra a la ciutadania i a tot aquell que vulgui endinsar-se en el món de la creació, l’art, l’artesania i el disseny. El projecte també compta amb la col·laboració de museus, institucions culturals i empreses privades que, de forma excepcional, obren al públic les portes dels seus espais que habitualment no estan a la vista del públic, com ara els tallers de restauració o de creació.

Tot i que la 28a edició de Tallers Oberts BCN tindrà lloc durant el 29 i 30 de maig, el projecte continuarà visible durant la resta de l’any. I és que, a banda de les portes obertes al públic, el projecte també es materialitza en forma de directori online, que permet situar sobre el mapa cadascun dels espais i tallers participants i així donar impuls a les arts i els oficis, una de les grans apostes de l’A-FAD.

Altres notícies

Coneixes la Biblioteca El Clot-Josep Ben...

15/04/2021

Ja fa més de set anys que les veïnes i els veïns del Clot i de la Llacuna del Poblenou tenen una biblioteca que dona servei als dos barris. Es...

Tot el que has de saber sobre el ‘delive...

14/04/2021

El ‘delivery & take away’ ha vingut per quedar-se. Conscient de l’impacte que ha tingut la pandèmia sobre el sector de la restauració i els...

Ignacio de Juan-Creix: “Creiem en la fic...

13/04/2021

Com serà l’alimentació del futur? Com es combinen la tecnologia, el disseny i l’alimentació? ...

Joseán Vilar: "L'economia circ...

12/04/2021

Joseán Vilar és director executiu de NaifactoryLab, una...