Oberta la convocatòria al Tallers Oberts BCN 2022

Artistes, persones artesanes, creatives i dissenyadores tenen, de nou, l’oportunitat de donar a conèixer els seus processos de treball en una nova edició dels Tallers Oberts BCN 2022.

Aquesta cita anual, organitzada per l’A-FAD, està concebuda com una jornada de portes obertes d’espais creatius on la ciutadania s’endinsa en el món de la creació, l’art, l’artesania i el disseny dels propis professionals. Enguany, la convocatòria per participar-hi està oberta fins al 24 de febrer, i la 29 edició de Tallers Oberts se celebrarà del 21 al 29 de maig amb moltes novetats incorporades. 

S’hi poden inscriure artistes plàstics, col·lectius d’artistes, artesans i artesanes de qualsevol disciplina que disposin d’un espai de treball i creació a les ciutats de Barcelona o L’Hospitalet de Llobregat. També podran participar als Tallers Oberts associacions artístiques, galeries, escoles d’art i oficis, laboratoris de creació, estudis d’arquitectura, imatge o disseny, a més de grans espais de treball compartits.

 

Les novetats de la 29ena edició

Tallers Oberts BCN és una de les principals cites de la ciutat de Barcelona que reuneix artistes plàstics, artesans i artesanes professionals. Per a aquesta edició, el projecte incorpora canvis i novetats per tal d’aconseguir una major participació d’espais i de públic visitant. Per una banda, les dates s’han ampliat, i en comptes d’un cap de setmana, Tallers Oberts BCN es durà a terme durant nou dies consecutius, del 21 al 29 de maig, de manera que els participants podran escollir els seus horaris d’obertura i, així, tenir la possibilitat de visitar altres espais. D’altra banda, s’amplia la informació dels tallers i espais de treball a la guia impresa i distribuïda a tota la ciutat per tal que aquest material tingui visibilitat més enllà dels dies de les jornades.

A més, se segueix impulsant el programa d’activitats paral·leles de Tallers Oberts BCN animant els creatius a celebrar alguna activitat per atraure un major nombre de visitants.

Totes aquestes novetats se sumen al directori online, que estarà visible durant tot l’any i fins a la propera edició. Es tracta d’un espai web que permet situar sobre el mapa cadascun dels espais i tallers participants i així donar impuls a les arts i els oficis, una de les grans apostes de l’A-FAD.

Altres notícies

Gloria Morera: “El gran èxit és haver cr...

06/05/2022

El Poblenou i el districte de Sant Martí són un dels escenaris de la creació i la creativitat per excel·lència. Entre la gran varietat d’...

Tallers Oberts BCN, una jornada de porte...

05/05/2022

Arriba la 29ena edició dels Tallers Oberts BCN 2022. L’esdeveniment, que organitza de forma anual l’A-FAD, permet a la  ciutadania endinsar...

El Museu del Disseny, de nit

05/05/2022

Dissabte 14 de maig torna la gran festa dels museus, la ...

Fornas, disseny i música

05/05/2022

En el marc de l’exposició temporal “...