Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Oberta la convocatòria per participar al Barcelona Fashion Forward

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa i el Disseny Hub Barcelona, ha posat en marxa la tercera edició del Barcelona Fashion Forward – Impulsem la teva marca de moda. Es tracta d’un programa que té per objectiu donar suport i acompanyar dissenyadors i dissenyadores i marques de moda emergents que incorporin criteris de sostenibilitat i innovació.

El programa, promogut per la Direcció de Promoció de Disseny i les Indústries Creatives, va dirigit a persones autònomes o empreses de la ciutat de Barcelona i l’àrea metropolitana especialitzades en el disseny, confecció i comercialització de productes tèxtils de dona, home, infantil, i també calçat o accessoris.

La convocatòria ja està oberta i les candidatures es poden presentar fins al 30 de gener de 2022. D’entre tots els participants, se’n seleccionaran deu, que rebran sessions formatives, acompanyament personalitzat i finançament de serveis a càrrec de persones expertes i especialistes del sector de la moda amb una llarga trajectòria en l’àmbit de la gestió empresarial i l’emprenedoria.

El programa, dividit en dues fases, començarà amb la formació i mentoria dels 10 projectes seleccionats. Aquests rebran càpsules formatives grupals i mentories personalitzades entre març i juliol de 2022. A la segona fase, s’escolliran 4 projectes i se’ls crearà un pla de serveis específic i segons les seves necessitats, enfocat a millorar la seva comercialització, comunicació i digitalització, entre setembre de 2022 i febrer de 2023.

Pots consultar les bases aquí.

Així va ser l'experiència de l'edició passada.

Altres notícies

Quatre noves obres per tancar la mostra...

28/01/2022

BANKSY. The Art of Protest” arriba a l’etapa final de la...

Oberta la convocatòria al Tallers Oberts...

28/01/2022

Artistes, persones artesanes, creatives i dissenyadores tenen, de nou, l’oportunitat de donar a conèixer els seus processos de treball en una nova...

L’onzena edició de Llum BCN arriba amb q...

27/01/2022

El Disseny Hub serà la seu principal del Festival Llum BCN,...

T’expliquem què t’espera al Disseny Hub...

27/01/2022

El 2022 ja ha començat i amb ell arriben un conjunt d’activitats al Disseny Hub Barcelona amb l’objectiu de divulgar i apropar el patrimoni...