Poblenou Open Night: portes obertes al Museu del Disseny

S’apropa la novena edició de la Poblenou Open Night, una jornada per gaudir de l’oferta artística i cultural del barri del Poblenou.

El proper divendres 25 de novembre de 19 h a 00 h, una seixantena d’espais de creació del Poblenou obriran les seves portes al públic oferint un programa d’activitats que inclou exposicions, tallers, concerts, propostes gastronòmiques, performances i molt més.

El Museu del Disseny de Barcelona és un d’aquests espais que es podran visitar gratuïtament. Així, el públic visitant podrà accedir a totes les exposicions actuals, permanents i temporals, fins les 20 h. 

Entre les exposicions temporals que es podran veure al museu aprofitant aquesta cita, en destaquem la recentment inaugurada ‘Toquem fusta! Disseny, fusta i sostenibilitat’. Una mostra comissariada per Martí Boada i Pilar Vélez i que, a través de 420 peces, reivindica l’ús de la fusta com a material sostenible.

També es podrà visitar l’exposició ‘Enric Majoral. La joia expandida’, dedicada al joier Enric Majoral. La mostra, comissariada per Maia Creus, serà al museu fins al 27 de novembre.

La iniciativa Poblenou Open Night està organitzada per l’associació Poblenou Urban District i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, el Disseny Hub i Centrinno.

Altres notícies

Endinsa’t en el Fashion Film

15/11/2022

El Disseny Hub s’omple de moda amb l’LCI Barcelona Fashion Film Festival, el festival que impulsa les produccions artístiques en el sector...

Poblenou Open Night: portes obertes al M...

14/11/2022

S’apropa la novena edició de la Poblenou Open...

La 30a edició dels Premis Lux mostra el...

14/11/2022

Un any més el Museu del Disseny acull la Gal·la dels Premis Lux. L’acte...