Promovent la diversitat cultural europea

La creativitat no té límits, i així ho mostra la xarxa de l’ADCE, l’Art Directors Club of Europe. Tot i que l’equip de les oficines del Disseny Hub Barcelona el formen quatre persones, l’organització s’estén a nivell internacional amb la col·laboració d’una vintena d’associacions per tot Europa.

Dins l’equip situat a Barcelona hi trobem Blanca Navarro i Mercè Segú. Blanca Navarro és communication manager de l’ADCE. Fa gairebé tres anys que hi treballa i les seves tasques són principalment les de planificar i executar les campanyes de comunicació per a la difusió de les activitats en coordinació amb totes les entitats membres de l’ADCE.

Per la seva banda, Mercè Segú és executive director de l’ADCE. Fa més de quinze anys que està al capdavant de l’ADCE a Barcelona, pràcticament des dels seus inicis. La gestió de l’equip, la coordinació dels projectes, la comunicació amb la junta directiva i la representació de l’entitat a nivell local i internacional són les seves principals tasques.

Blanca Navarro i Mercè Segu són #GentHUB. Et convidem a conèixer com treballen i de quina manera actua aquesta entitat europea per a difondre la creativitat.

Fes clic aquí per a veure el vídeo.

Altres notícies

Torna la Mostra Internacional d’Audiovis...

17/09/2021

El mes d’octubre arrencarà amb una nova edició de la...

Barcelona se suma a la Setmana Europea d...

16/09/2021

Del 16 al 22 de setembre se celebra la...

Disseny i moda sostenible, una realitat

15/09/2021

Ja està oberta la convocatòria per participar a la tercera edició del...

Nicolás Estrada: “Guanyar el premi Enjoi...

15/09/2021

Nicolás Estrada viu i treballa a Barcelona com a joier. Format a l'Escola Massana i amb una àmplia experiència a nivell internacional,...