Què en sabem de la literatura per a adolescents?

La Biblioteca El Clot-Josep Benet ha posat en marxa un nou club de lectura adreçat a totes aquelles persones que vulguin conèixer la literatura per adolescents. Es tracta del club de lectura “No, això no és un club de lectura juvenil”, impartit per Marta Cava, bibliotecària especialitzada en aquest sector, que tindrà lloc els dimecres 21 d’abril, 19 de maig i 16 de juny a la tarda.

Docents, famílies i llibreters tindran l’oportunitat de descobrir quins són els llibres que poden fer gaudir els més joves, així com resoldre els seus dubtes sobre literatura adolescent. En concret, els llibres que es llegiran i es comentaran seran Ametlla (Won-Pyung Sohn, editorial Fanbooks), Sweet sixteen (Annelise Heurtier, editorial Pagès) i La crida del bosc (Jack London, editorial L’Altra Tribu).

Les inscripcions estaran obertes des del 15 de març al 21 d’abril i estaran disponibles un total de 16 places. Per a més informació, consultar aquest enllaç.

Altres notícies

La 51a edició dels Premis Laus ja és aqu...

07/06/2021

Aquest any els premis ADG Laus celebren 51 edicions. Organitzats per l’Associació de Directors d’Art i Dissenyadors...

Molt més que disseny

07/06/2021

Aquest mes de juny, l’alumnat d’estudis superiors de disseny i entitats en situació de vulnerabilitat seran els protagonistes. Després de quatre...

El Cruïlla XXS aterra al Disseny Hub

07/06/2021

Estrenem temporada de concerts amb el Cruïlla XXS...