Què en sabem de la literatura per a adolescents?

La Biblioteca El Clot-Josep Benet ha posat en marxa un nou club de lectura adreçat a totes aquelles persones que vulguin conèixer la literatura per adolescents. Es tracta del club de lectura “No, això no és un club de lectura juvenil”, impartit per Marta Cava, bibliotecària especialitzada en aquest sector, que tindrà lloc els dimecres 21 d’abril, 19 de maig i 16 de juny a la tarda.

Docents, famílies i llibreters tindran l’oportunitat de descobrir quins són els llibres que poden fer gaudir els més joves, així com resoldre els seus dubtes sobre literatura adolescent. En concret, els llibres que es llegiran i es comentaran seran Ametlla (Won-Pyung Sohn, editorial Fanbooks), Sweet sixteen (Annelise Heurtier, editorial Pagès) i La crida del bosc (Jack London, editorial L’Altra Tribu).

Les inscripcions estaran obertes des del 15 de març al 21 d’abril i estaran disponibles un total de 16 places. Per a més informació, consultar aquest enllaç.

Altres notícies

Arquitectura en clau musical

04/05/2021

Organitzat per 48h Open House Barcelona, Música...

L’Enric Miralles dissenyador

04/05/2021

Del 26 de maig al 29 d'agost arriba al Disseny Hub la mostra...

La millor creativitat europea, al Dissen...

03/05/2021

El Disseny Hub Barcelona acollirà l’exposició Travelling Exhibition 2021. La cita, que tindrà lloc del 10 al 30 de maig, serà una...