Què en sabem de la literatura per a adolescents?

La Biblioteca El Clot-Josep Benet ha posat en marxa un nou club de lectura adreçat a totes aquelles persones que vulguin conèixer la literatura per adolescents. Es tracta del club de lectura “No, això no és un club de lectura juvenil”, impartit per Marta Cava, bibliotecària especialitzada en aquest sector, que tindrà lloc els dimecres 21 d’abril, 19 de maig i 16 de juny a la tarda.

Docents, famílies i llibreters tindran l’oportunitat de descobrir quins són els llibres que poden fer gaudir els més joves, així com resoldre els seus dubtes sobre literatura adolescent. En concret, els llibres que es llegiran i es comentaran seran Ametlla (Won-Pyung Sohn, editorial Fanbooks), Sweet sixteen (Annelise Heurtier, editorial Pagès) i La crida del bosc (Jack London, editorial L’Altra Tribu).

Les inscripcions estaran obertes des del 15 de març al 21 d’abril i estaran disponibles un total de 16 places. Per a més informació, consultar aquest enllaç.

Altres notícies

Coneixes la Biblioteca El Clot-Josep Ben...

15/04/2021

Ja fa més de set anys que els veïns i veïnes del Clot i el Parc i la Llacuna del Poblenou van aconseguir tenir una biblioteca al seu barri. Es...

Tot el que has de saber sobre el ‘delive...

14/04/2021

El ‘delivery & take away’ ha vingut per quedar-se. Conscient de l’impacte que ha tingut la pandèmia sobre el sector de la restauració i els...

Ignacio de Juan-Creix: “Creiem en la fic...

13/04/2021

Com serà l’alimentació del futur? Com es combinen la tecnologia, el disseny i l’alimentació? ...

Joseán Vilar: "L'economia circ...

12/04/2021

Joseán Vilar és director executiu de NaifactoryLab, una...