Què en sabem, de les ciutats del futur?

Quin serà el paper de la Generació Z a l’hora de dissenyar les ciutats del futur? I el de la tecnologia? La pandèmia ha marcat els ritmes entre el disseny i la ciutadania. Aquestes i altres qüestions les tractarem a la taula rodona ‘Live Research: Qui dissenya les ciutats del 2050?’ dins la Barcelona Design Week City Festival.

Jorge Márquez, Head of Experience Design Europe d’Everis a Europa i moderador de la taula rodona, explica que l’activitat girarà entorn a dos eixos principals: persona i espai, “debatent entre els diversos aspectes que impacten en aquesta relació com són els canvis socials, econòmics o urbanístics”.

La xerrada comptarà amb la participació d’Isabella Longo (Project director en BIT habitat), Mariella Brito (Service coordinator en Economia Humana), Anna Torrent (Arquitecta), Marc Palomar (Activista transformació social) i Elisenda Saborit (Manager Business PS&H a everis NTT Data).

A més, “serà un format participatiu on tothom podrà donar el seu punt de vista, fins i tot el públic, i extraurem conclusions en directe que ens ajudaran a entendre millor la manera en què ens relacionem amb les ciutats i com la tecnologia ens pot ajudar a millorar-les”, afegeix Márquez.

No t’ho perdis! Dijous 7 d’octubre a les 18:30 h. Reserva plaça aquí.

Altres notícies

VER AGUAS: “Amb el reaprofitament també...

21/10/2021

La Laura i l’Andrea formen l’equip de VER AGUAS, un projecte gastronòmic que neix de...

Torna la gran festa dels mercats de Barc...

20/10/2021

Els dies 22, 23 i 24 d’octubre torna la fira Mercat de Mercats i ho fa amb una ubicació excepcional: la plaça de les Glòries,...

L’interiorisme català, a debat en una no...

20/10/2021

Un any més l’ARQUIN-FAD presenta l’Arquinset, un esdeveniment anual que uneix...

Art social, arquitectura i llum al Disse...

20/10/2021

La programació per a aquesta tardor al Disseny Hub no s’atura! Després de presentar les tres ...