Quin és el futur de l’artesania?

Un any més el Disseny Hub és l’encarregat d’acollir el  “IV Crafts NOW. Festival d'artesania i innovació”, que se celebrarà el 26 i 27 de gener.

Durant dos dies els professionals del sector de l’artesania podran debatre al voltant de la innovació, la sostenibilitat i la perspectiva de gènere aplicades a la creació artesanal.

Enguany, aquest esdeveniment celebra la seva quarta edició presentant un format de festival que se centrarà en la innovació artesanal que va més enllà de la tecnologia o la investigació en materials i tècniques.

Francesca Tur, analista de tendències i nous futurs i CEO de Tendencias.tv, serà l’encarregada de conduir el festival en què participaran experts/es, artesans/es i dissenyador/es nacionals i internacionals. Els diferents ponents aportaran noves idees per al futur de l’artesania amb una mirada disruptiva i adaptada als nous models socials i de pensament: el cooperativisme, la perspectiva de gènere, la responsabilitat en el consum i la sostenibilitat.

La fundadora de l'agència de tendències Eclectic Trends, Gudy Herder, donarà el tret de sortida al festival. Gudy assessora empreses com Ikea, Mango, l'Institut Europeu di Design, Grohe, Samsung o la Barcelona Design Week. Entre els ponents també hi trobem Eugenia Tenenbaum, historiadora de l'art i divulgadora cultura, o Sara González de Ubieta, Premi Ciutat de Barcelona de Disseny 2019, que explora l’arquitectura, la tecno-artesania, el disseny de tèxtils i d’indumentària. Marta Torrent, 40 plumas, Paola Garnousset i Iris de Kievith, completen la programació.

A banda de les ponències, el festival comptarà amb una àrea expositiva on es podran veure alguns dels projectes que presentaran els ponents.

Compra la teva entrada aquí.

Altres notícies

“Llum BCN dona un altre sentit a l'...

31/01/2023

Barcelona tornarà a brillar amb més força que mai amb una nova edició del festival...

El Poblenou s’il·lumina amb el festival...

30/01/2023

Un any més arriba el Llum BCN, un dels festivals europeus de referència en les...

El Disseny Hub, un refugi climàtic duran...

18/01/2023

Arriba una onada de fred i amb ella s’activen els...