Quin és el futur de l’esport?

L’esport mou masses i és un dels mercats més competitius i exigents, però la tecnologia també ho és. Què passa quan es combinen aquests dos sectors? 

A la conversa de la Barcelona Design Week City Festival ‘La tecnologia que dissenya l’esport del futur’ reflexionarem sobre el futur de l’esportla presència de la tecnologia en aquest camp i el seu paper cabdal a la societat.  

Serà a càrrec de líders d’innovació de les principals empreses esportives d’Europa d’esports tan diferents com el surf, l’snowboard, el ciclisme i el futbol. Coneixerem els seus casos d’èxit i debatrem sobre com utilitzen la tecnologia i el software Autodesk per complir criteris com l’eficiència, la sostenibilitat i la personalització. 

En concret, hi participaran l’arquitecte – BIM Manager de WavegardenLuis Merino; l’arquitecta i sòcia fundadora de B720 -l’estudi encarregat de la reforma del Camp Nou-Ana Bassat; el cofundador i especialista en disseny per a la fabricació additiva d’ADDIT·ION, Saulo Armas, i l’Advance Design Project Leader de DecathlonCharles Cambianica. 

La trobada tindrà lloc el dimarts 21 de setembre i es podrà seguir en streaming, amb registre previ. Trobaràs més informació en aquest enllaç. 

Altres notícies

VER AGUAS: “Amb el reaprofitament també...

21/10/2021

La Laura i l’Andrea formen l’equip de VER AGUAS, un projecte gastronòmic que neix de...

Torna la gran festa dels mercats de Barc...

20/10/2021

Els dies 22, 23 i 24 d’octubre torna la fira Mercat de Mercats i ho fa amb una ubicació excepcional: la plaça de les Glòries,...

L’interiorisme català, a debat en una no...

20/10/2021

Un any més l’ARQUIN-FAD presenta l’Arquinset, un esdeveniment anual que uneix...

Art social, arquitectura i llum al Disse...

20/10/2021

La programació per a aquesta tardor al Disseny Hub no s’atura! Després de presentar les tres ...