Ruy Ohtake donarà el tret de sortida als Premis jumpthegap®

5.000 joves dissenyadors i arquitectes de 137 països s'han presentat a la vuitena edició del Concurs Internacional de Disseny de Roca jumpthegap®, que compta amb la col·laboració del BCD Barcelona Centre de Disseny. D'entre totes les inscripcions, s'han presentat 725 projectes de 955 estudiants i professionals de l'arquitectura i el disseny de 77 països diferents (Espanya, Índia, Polònia, Itàlia i Rússia encapçalen la llista). 

Es tracta de les xifres de participació més altes de la història d’un concurs que, al llarg de les seves vuit edicions, s'ha convertit en un dels certàmens de referència en matèria de disseny a nivell internacional. La iniciativa, que aposta pel talent jove, proposa a dissenyadors i arquitectes repensar el futur des de la perspectiva del disseny mitjançant solucions sostenibles que tinguin en compte els objectius de desenvolupament plantejats per les Nacions Unides per l’any 2030.

El pròxim dijous 10 d’octubre, al Disseny Hub Barcelona acollirem l’acte de lliurament de premis del concurs. La novetat d’enguany és la Jump The Gap Talk, una conferència a càrrec del reconegut arquitecte brasiler i president del jurat d’enguany Ruy Ohtake. L’activitat donarà el tret de sortida a l'esdeveniment amb una conferència gratuïta oberta a tots els assistents. Imprescindible inscripció prèvia

Durant l’esdeveniment, que comptarà amb la presència dels 12 finalistes, també es donarà a conèixer el projecte guanyador de cada categoria. Els de les categories “Professional” i “Estudiant” optaran a premis 10.000 euros, mentre que el projecte guanyador de la categoria “We Are Water Foundation” guanyarà 6.000 euros. Totes les incògnites es resoldran el pròxim 10 d’octubre a les 18.45 h al Disseny Hub Barcelona. Us esperem!

Altres notícies

Tot això passarà al Disseny Hub el 2020

10/01/2020

Arrenca el 2020 i el Disseny Hub Barcelona encara una àmplia programació d’exposicions, activitats i festivals...

Recta final de l’exposició temporal “Vic...

10/01/2020

L’exposició temporal ...

Exposició Premi Catalunya Ecodisseny 201...

10/01/2020

Des de mitjans de desembre, i amb motiu de l’exposició temporal...

L’ADC*E Night reuneix la millor creativi...

09/01/2020

Fa tan sols un parell de mesos que vam acollir al Disseny Hub Barcelona la sisena edició de l'ADCE European Creativity Festival, el...