Barcelona Cultura

“Salts per la ciutat”: del Disseny Hub a la pista

Entre els dies 10 i 22 de setembre, al Disseny Hub Barcelona acollirem l’exposició “Salts per la ciutat”, organitzada per la Barcelona Equestrian Challenge (BECH). La iniciativa, que podrà visitar-se al Museu del Disseny de Barcelona, neix amb la voluntat de reforçar el vincle existent entre la centenària competició esportiva i Barcelona tot proposant una ruta de nous obstacles dissenyats per les escoles de disseny de Barcelona, joves dissenyadors i el Reial Club Polo de Barcelona

Les peces exposades representen monuments o obres emblemàtiques de la ciutat, com ara la xarxa de metro de la ciutat, la Sagrada Família o l’Eixample. Elena Boix, cap de pista del CSIO Barcelona, ​​ha dissenyat l'exposició. Apropant-se a una experiència didàctica i inmersiva, aquesta consistirà en un itinerari on l'usuari realitzarà el mateix recorregut que un genet faria poc abans de competir per aprendre l'ordre dels obstacles.

Pel que fa al projecte guanyador d’aquest any, es tracta d’un disseny de Jessica Álvarez i Talia Puey, estudiants de l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja. Batejat com “Art Decò”, està basat en la font màgica de Barcelona i les torres venecianes que, situades a la intersecció de l’avinguda de la Reina Maria Cristina amb la Plaça Espanya, emmarquen l’avinguda que arriba fins a ella. "Volíem fer un salt original i representatiu, transmetre l'essència de la màgia i l'espectacle de la ciutat", comenten les guanyadores. El salt guanyador passarà a formar part dels recorreguts del CSIO Barcelona. 

La mostra, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona, podrà visitar-se gratuïtament des del dimarts 10 al diumenge 22 de setembre a la Sala B del Disseny Hub Barcelona entre les 10 h i les 20 h. Us esperem!

Altres notícies

Tot això passarà al Disseny Hub el 2020

10/01/2020

Arrenca el 2020 i el Disseny Hub Barcelona encara una àmplia programació d’exposicions, activitats i festivals...

Recta final de l’exposició temporal “Vic...

10/01/2020

L’exposició temporal ...

Exposició Premi Catalunya Ecodisseny 201...

10/01/2020

Des de mitjans de desembre, i amb motiu de l’exposició temporal...

L’ADC*E Night reuneix la millor creativi...

09/01/2020

Fa tan sols un parell de mesos que vam acollir al Disseny Hub Barcelona la sisena edició de l'ADCE European Creativity Festival, el...