Solucions innovadores als premis jumpthegap®

La desena edició del jumpthegap® Roca International Design Contest posarà el seu punt i final a la Barcelona DesignWeek City Festival. Serà amb l’anunci dels guanyadors en una gala en format híbrid des de la Roca Barcelona Gallery, on el jurat farà entrega dels 17.000€ als guanyadors i als seleccionats que hagin quedat en segona i tercera posició en cadascuna de les quatre categories: benestar salut; disseny neutral; aigua i energia; i crisi i emergència. També hi haurà un premi especial, per al Millor dels Millors d’entre els guanyadors de totes les categories. 

Aquesta desena edició, impulsada pels reptes i desafiaments viscuts com a individus i societat, marca una nova etapa en el concurs internacional de disseny organitzat per Roca amb la col·laboració del Barcelona centre de Dissenyjumpthegap® promou la creativitat i el talent d’estudiants i professionals per arribar a solucions creatives, innovadores i radicals en l’àmbit més ampli del bany, alhora que contribueix a promoure els objectius marcats per l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. 

Enguany els projectes han estat avaluats per un jurat format per professionals internacionals, liderat per l’arquitecte japonès i guanyador del Premi Pritzker 2014 Shigeru Ban. També hi ha participat Somi Kim, Paul Priestman, Andrea TrimarchiSimone Farresin, Deborah Seward, Mariana Amatullo, Isabel Roig i Marc Viardot. 

Més informació en aquest enllaç. 

Altres notícies

VER AGUAS: “Amb el reaprofitament també...

21/10/2021

La Laura i l’Andrea formen l’equip de VER AGUAS, un projecte gastronòmic que neix de...

Torna la gran festa dels mercats de Barc...

20/10/2021

Els dies 22, 23 i 24 d’octubre torna la fira Mercat de Mercats i ho fa amb una ubicació excepcional: la plaça de les Glòries,...

L’interiorisme català, a debat en una no...

20/10/2021

Un any més l’ARQUIN-FAD presenta l’Arquinset, un esdeveniment anual que uneix...

Art social, arquitectura i llum al Disse...

20/10/2021

La programació per a aquesta tardor al Disseny Hub no s’atura! Després de presentar les tres ...