Sostenibilitat i creativitat a través dels materials

Gemma Esteban treballa al departament de projectes del FAD i des de fa dos anys que està estretament vinculada al MaterFAD a través de les diferents activitats, workshops i trobades amb estudiants que es fan al Centre, així com la preparació de materials per a fer enviaments per a exposicions a equipaments del territori. 

Per la seva banda, Valerie Bergeron és directora del MaterFAD i directora adjunta del FAD. És arquitecta i coneix a la perfecció el MaterFAD, ja que hi ha estat vinculada des dels seus inicis. Després de 13 anys, aquest és un centre de referència pel que fa a la generació, la transferència i la divulgació de coneixements sobre materials innovadors, amb una ferma aposta per la sostenibilitat i l’economia circular.

Gemma Esteban i Valerie Bergeron són #GentHUB. Et convidem a conèixer com treballen, com és el seu dia a dia i per què és important un centre com el MaterFAD.

Fes clic aquí per a veure el vídeo.

Altres notícies

Torna la Mostra Internacional d’Audiovis...

17/09/2021

El mes d’octubre arrencarà amb una nova edició de la...

Barcelona se suma a la Setmana Europea d...

16/09/2021

Del 16 al 22 de setembre se celebra la...

Oberta la convocatòria per participar al...

15/09/2021

Ja està oberta la convocatòria per participar a la tercera edició del...

Nicolás Estrada: “Guanyar el premi Enjoi...

15/09/2021

Nicolás Estrada viu i treballa a Barcelona com a joier. Format a l'Escola Massana i amb una àmplia experiència a nivell internacional,...