Sostenibilitat i propòsit: accelerant la transformació

La Immersió Estratègica és una jornada que té per objectiu reunir la comunitat del Clúster Disseny per poder reflexionar de manera estratègica sobre els reptes de futur, detectar noves oportunitats de negoci i compartir casos d'èxit inspiradors. Enguany se celebrarà entre els dies 16 i 19 de juny, i serà gratuïta i oberta a tothom –tot i que els membres comptaran amb l'avantatge de poder accedir al material de forma il·limitada.

El tema principal d'aquesta edició és la sostenibilitat i l'acceleració de la transformació que les empreses hauran de fer en aquest sentit. Una de les conseqüències més grans del context de crisi sobtada que estem vivint és el canvi del model productiu. El sector empresarial ha d'afrontar ara la nova demanda de la societat, que demana anar cap a uns models més sostenibles.

Alguns dels assumptes que es tractaran seran reflexionar sobre com fer dels nostres negocis activitats més sostenibles, identificar nous models de negoci i reflexionar al voltant dels materials i el packaging.

En aquesta ocasió, i a causa de les prevencions sanitàries, han optat per un model híbrid i en dues fases. Per una banda, us facilitaran 4 vídeos de 30 minuts cadascun que es publicaran a les 10h els dies 16, 17, 18 i 19 de juny. Per altra banda, a la tornada faran un taller específic centrat en materialitat.

Inscriu-te aquí.

Foto: Felipe Furtado

Altres notícies

El Festival Cruïlla es reinventa amb Cr...

09/07/2020

El Cruïlla és un dels molts festivals que ha tingut que endarrerir la seva edició del 2020 degut a la crisi sanitàia provocada...

Barcelona acull la seu de la World Desig...

17/06/2020

La xarxa global World Design Weeks, fundada al 2016 per les design weeks de Barcelona, Helsinki, Holanda, San Francisco, Toronto, Ciutat...

David Bueno: “La creativitat és el que p...

12/06/2020

David Bueno és doctor en biologia i professor i investigador a la secció de...