Suma't al challenge #DissenyACasa

Des d'avui i fins el proper 15 de maig, el Barcelona Centre de Disseny llancen el repte #DissenyACasa a través del seu compte d'Instagram . El repte consisteix en explicar, després de totes aquestes setmanes aïllats a casa, on hem reconvertit tots els espais per tal que siguin un gimnàs, una sala de jocs i una oficina tot alhora, quin és l'objecte dissenyat que més us ha ajudat o us ha facilitat el vostre nou dia a dia.

La banyera, l'ebook, una cullera, la làmpada del menjador... són moltíssim els objectes que contenen disseny i que estan al nostre abast. Pot ser un bon moment per parar, pensar i agrair tot allò que tenim. Siguis empresa o ciutadà, anima't a participar!

Entre tots els participants sortejarem un pack per fer pa casolà de Lékué. Tan sols has de penjar una fotografia al teu compte d'Instagram amb l'objecte que vulguis mostrar-nos explicant per què és important, utilitzar el hashtag #Disseny a Casa i etiquetar el nostre compte (@bcd.barcelona).

Consulta les bases del concurs.

Altres notícies

Barcelona acull la seu de la World Desig...

17/06/2020

La xarxa global World Design Weeks, fundada al 2016 per les design weeks de Barcelona, Helsinki, Holanda, San Francisco, Toronto, Ciutat...

David Bueno: “La creativitat és el que p...

12/06/2020

David Bueno és doctor en biologia i professor i investigador a la secció de...