Tallers Oberts BCN, una jornada de portes obertes dels espais de creació

Arriba la 29ena edició dels Tallers Oberts BCN 2022. L’esdeveniment, que organitza de forma anual l’A-FAD, permet a la  ciutadania endinsar-se en el món de la creació, l’art, l’artesania i el disseny de la mà dels propis creadors i professionals.

Del 21 al 29 de maig Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat obren les portes dels tallers i espais creatius de la ciutat per donar a conèixer el teixit artístic i artesà d’aquests municipis.

L’edició d’aquest any ha ampliat el calendari. Durant nou dies tota la comunitat creativa es reunirà per donar suport als artistes i artesans locals,  donant visibilitat al seu talent i ofici. A més, aquestes jornades són una oportunitat per evidenciar la necessitat de comprendre el valor social i cultural que aporten les persones que treballen en l’artesania i el disseny.

D’altra banda, s'ha publicat una nova guia impresa de tallers i espais de creació que s'ha distribuït per tota la ciutat, per tal que aquest material tingui visibilitat més enllà dels dies de les jornades.

A més de la jornada de portes obertes, hi haurà activitats paral·leles dissenyades pels mateixos artistes que participen en l’esdeveniment. La ciutadania podrà gaudir de conferències, tallers i demostracions, que els permetran ser partícips del teixit artístic de la ciutat.

Altres notícies

Gloria Morera: “El gran èxit és haver cr...

06/05/2022

El Poblenou i el districte de Sant Martí són un dels escenaris de la creació i la creativitat per excel·lència. Entre la gran varietat d’...

Tallers Oberts BCN, una jornada de porte...

05/05/2022

Arriba la 29ena edició dels Tallers Oberts BCN 2022. L’esdeveniment, que organitza de forma anual l’A-FAD, permet a la  ciutadania endinsar...

El Museu del Disseny, de nit

05/05/2022

Dissabte 14 de maig torna la gran festa dels museus, la ...

Fornas, disseny i música

05/05/2022

En el marc de l’exposició temporal “...