Toquem fusta en família

Amb l’estrena de la nova exposició temporal del Museu del Disseny, Toquem fusta! Disseny, fusta i sostenibilitat, arriben noves activitats per fer en família.

A partir del 13 de novembre i fins al 22 de gener del 2023, cada diumenge podrem gaudir del taller “Sentiràs la fusta. Experiència amb els cinc sentits”. Una proposta de l’Associació per a l’Estudi del Moble amb la col·laboració del Museu del Disseny, on prendrem consciència dels beneficis que ens aporten els arbres a través de la fusta, mentre descobrim les característiques generals d’aquest material. Una activitat per a infants d’entre 6 i 12 anys.

Per altra banda, el 27 de novembre se celebrarà la jornada familiar Disseny en família, on el Gremi de la Fusta i el Moble farà un taller de torneria i un de decoració de trompitxols, a més d’un ball de baldufes i la participació de la coral Novaura.

Per acabar, per Nadal es durà a terme el taller Toquem fusta!, on els infants d’entre 6 i 8 anys, després de visitar l’exposició temporal, exploraran les qualitats de la fusta d’una manera dinàmica i creativa. Aquest taller es realitzarà els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre, juntament amb un altre taller sobre ceràmica.

Altres notícies

El Disseny Hub, un refugi climàtic duran...

18/01/2023

Arriba una onada de fred i amb ella s’activen els...

Digital Impact: la gran exposició immers...

17/01/2023

El plat fort del Disseny Hub per al 2023 és ‘Digital Impact’, la primera gran...

Quin és el futur de l’artesania?

17/01/2023

Un any més el Disseny Hub és l’encarregat d’acollir el  “IV Crafts NOW. Festival d'artesania i innovació”, que se celebrarà el...