Torna la gran festa dels mercats de Barcelona

Els dies 22, 23 i 24 d’octubre torna la fira Mercat de Mercats i ho fa amb una ubicació excepcional: la plaça de les Glòries, just davant del Mercat dels Encants, als entorns del Disseny Hub.

La fira de la gastronomia per excel·lència on conèixer de primera mà el paper que desenvolupen els mercats com a proveïdors del producte fresc, de qualitat, sostenible, vinculat a l’alimentació saludable i a la dieta mediterrània. I és que la fira s’emmarca en el fet de que Barcelona és la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible. Durant el cap de setmana tindran lloc un seguit d’activitats per a tots els públics on les parades i els paradistes dels mercats de la ciutat tornaran a reivindicar la cultura gastronòmica i sostenible amb el millor dels seus productes. Sense oblidar els mercats no alimentaris, que també tindran el seu espai a la fira, amb estands on donaran a conèixer les seves especialitats. Això sí, totes les activitats giraran a un mateix punt: una aproximació al món de la gastronomia alineada amb el concepte base d’aquesta edició, l’alimentació sostenible.

Després de la cancel·lació per la pandèmia de les darreres edicions, aquesta vindrà plena d’activitats com xerrades, ponències, showcookings i degustacions a càrrec de professionals i periodistes del món gastronòmic. A més, també es podrà gaudir de tapes i platillos de proximitat preparats pels xefs d’alguns dels millors restaurants!

El públic familiar també tindrà un ampli ventall de propostes per gaudir. A Mercat de Mercats 2021, hi haurà un espai infantil, i fins i tot els més petits podran aprendre a cultivar el seu propi hort urbà. A més a més, els visitants podran gaudir d’una zona amb barbacoes i d’un espai amb espectacles, concerts i actuacions de DJ.

Tens tota la informació aquí.

Altres notícies

Alexander Nachkebiy: "Banksy és una...

16/11/2021

Alexander Nachkebiy és el comissari de la nova exposició del Disseny Hub, '...

Formació i creativitat amb Wix Playgroun...

15/11/2021

El Disseny Hub Barcelona serà el 12 de novembre l’escenari on se celebrarà el...

L’arquitectura de Miàs, al Disseny Hub

15/11/2021

L’arquitectura imprevisible, innovadora i experimental de Josep Miàs serà protagonista aquesta tardor. Del 12 de novembre al 9 de gener, el...