Torna la Mobile Week Barcelona 2020

Què passarà quan les màquines siguin més intel·ligents que nosaltres? Com ens desplaçarem per la ciutat en cinc anys? Estem fent un bon ús de les xarxes socials? Del 20 de febrer a l’1 de març, la nova edició de la Mobile Week Barcelona intentarà trobar resposta a tots aquests interrogants, amb l’objectiu de convidar el ciutadà a reflexionar i debatre de forma activa sobre la revolució digital en què vivim immersos i el futur que està per venir.

Sota el lema “Tecnologia per a la ciutadania”, la iniciativa impulsada per Mobile World Capital Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona aterra amb la seva quarta edició posant el ciutadà al centre i fent especial èmfasi com la tecnologia està transformant tots els àmbits del nostre dia a dia.

Precisament en aquesta direcció apuntarà el cicle de més de 150 activitats i tallers que se celebrarà a tots els barris de la ciutat, passant pel Museu del Disseny de Barcelona, i s’emmarcarà al voltant de tres grans blocs temàtics. D’una banda, la robòtica i la intel·ligència artificial, de manera que els participants podran endinsar-se en el vessant més social i educatiu del món dels robots. De l’altra, dades i ciberseguretat, tallers on s'abordaran qüestions com les fake news, l’addicció a les pantalles i el cyberbullying. També la mobilitat del futur forma part del programa: prendrem consciència de l'impacte ecològica que ocasionem al planeta diàriament i analitzarem quines opcions de transport públic sostenible tenim al nostre abast per posar-hi remei.

Totes les activitats de la programació són gratuïtes amb inscripció prèvia. Podràs reservar la teva plaça a la pàgina web de la Mobile Week Barcelona.

Altres notícies

Disseny d’emergència per salvar vides

15/07/2020

El mes de novembre el Museu del Disseny presentarà...

Jordi Sellas: “La cultura que requereixi...

14/07/2020

El periodista i gestor d'empreses culturals Jordi Sellas...

Cultura digital és cultura

14/07/2020

La digitalització de la cultura és un fet. La covid-19 ha posat en evidència el que ja feia temps que s’estava...

El Festival Cruïlla es reinventa amb Cr...

09/07/2020

El Cruïlla és un dels molts festivals que ha tingut que endarrerir la seva edició del 2020 degut a la crisi sanitàia provocada...