Tot el que has de saber sobre el ‘delivery & take away’

El ‘delivery & take away’ ha vingut per quedar-se. Conscient de l’impacte que ha tingut la pandèmia sobre el sector de la restauració i els reptes que aquest ha hagut d’afrontar, el Barcelona centre de Disseny, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, ha publicat la guia Com implementar amb èxit el delivery i take away al teu negoci de manera sostenible. Es tracta d’un document base per orientar, donar les claus i mostrar casos d’èxit a aquells negocis de restauració que vulguin implementar o bé millorar la seva línia de delivery & take away de manera sostenible.

Segons apunta Anna Achón, project manager de Food & Design al Barcelona centre de Disseny, “el coronavirus no ha fet més que accelerar una cosa que havia de venir. Sabem que quan els processos són tan ràpids, a vegades són poc sostenibles i arriscats. Ens hem intentat avançar per tal que aquesta adaptació es faci d’una manera el més sostenible i eficaç possible”.

La guia està estructurada en sis eixos: tendències, implementació, sostenibilitat, gestió de l’espai, branding i comunicació. Cada una d’aquestes temàtiques està tractada des del punt de vista d’empreses i professionals especialitzats en el sector, que són Plat Institute, Cooció, Backyard, Inèdit, Mayuscula i RED Marketing in Hospitality. Fruit d’aquesta informació, l’equip del Barcelona centre de Disseny n’ha extret els punts clau per tenir en compte a l’hora d’implementar el delivery & take away de manera fàcil, exitosa, sostenible i innovadora.

Es tracta d’una iniciativa totalment transversal, que no només es focalitza en el negoci sinó també en el comensal. Tal com afirma Sonia Monclús, clúster manager al Barcelona centre de Disseny, “el disseny és una disciplina que permet situar el client al centre del procés d’ideació i implementació d’aquesta línia de negoci, atendre tots aquells aspectes clau per a oferir una experiència gastronòmica millorable i assegurar que la marca del restaurant es reconegui i es converteixi en un referent per al comensal, també en la branca del negoci delivery & take away”.

La publicació de la guia Com implementar amb èxit el delivery i take away al teu negoci de manera sostenible coincideix amb l’assignació de Barcelona com a capital mundial de l’alimentació sostenible 2021, un fet que, des del Barcelona centre de Disseny valoren molt positivament. “Anem cap a un model sostenible, zero waste, on no podem seguir consumint ni produint de la manera que ho hem fet. Hem d’innovar, hem de fer que el públic tingui una bona experiència i hem de fer que el nostre producte arribi d’una manera eficaç al client final. Totes les accions que fem han de ser bones per nosaltres, pel territori i pel planeta”, apunta Anna Achón.

Altres notícies

Arquitectura en clau musical

04/05/2021

Organitzat per 48h Open House Barcelona, Música...

L’Enric Miralles dissenyador

04/05/2021

Del 26 de maig al 29 d'agost arriba al Disseny Hub la mostra...

La millor creativitat europea, al Dissen...

03/05/2021

El Disseny Hub Barcelona acollirà l’exposició Travelling Exhibition 2021. La cita, que tindrà lloc del 10 al 30 de maig, serà una...