Per a una Barcelona més inclusiva i sostenible

El Barcelona centre de Disseny i B Lab han sumat esforços per trobar solucions innovadores per a un futur i una ciutat sostenibles. Ho han fet a través de la consulta ciutadana La Meva Ciutat + B, que ja està disponible a través d’aquest enllaç.

Entre d’altres qüestions, l’enquesta proposa la valoració d’aspectes com la inclusió, l’habitatge, l’urbanisme, les àrees verdes, l’energia i la mobilitat, i planteja quines haurien de ser les prioritats a Barcelona en quant a desenvolupament sostenible.

Aquesta enquesta i un posterior diagnòstic obert i participatiu seran els punts de partida de l’esdeveniment que tindrà lloc el 16 d’octubre al Disseny Hub Barcelona. Es tracta de B Citizen Lab, un espai de trobada i aprenentatge participatiu amb l’objectiu d’identificar conjuntament els reptes i les oportunitats per a construir una Barcelona més pròspera, inclusiva i sostenible, en el qual el disseny, sense dubte, hi té molt a aportar.

B Citizen Lab està organitzat per B Lab Spain, Barcelona centre de Disseny i Lichen Innovación Social i s’emmarca dins de Barcelona+B, la Barcelona Design Week i la New European Bauhaus. És la primera d’una sèrie d’activitats que tenen com a missió assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible establerts per les Nacions Unides per al 2030 (ODS2030).

En aquest enllaç pots consultar més informació sobre l’esdeveniment i registrar-t’hi.

Altres notícies

Alexander Nachkebiy: "Banksy és una...

16/11/2021

Alexander Nachkebiy és el comissari de la nova exposició del Disseny Hub, '...

Formació i creativitat amb Wix Playgroun...

15/11/2021

El Disseny Hub Barcelona serà el 12 de novembre l’escenari on se celebrarà el...

L’arquitectura de Miàs, al Disseny Hub

15/11/2021

L’arquitectura imprevisible, innovadora i experimental de Josep Miàs serà protagonista aquesta tardor. Del 12 de novembre al 9 de gener, el...