Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Una nova mirada a la col·lecció de disseny de producte del Museu del Disseny

El Museu del Disseny ha estrenat una nova exposició permanent de disseny de producte: ‘Objectes comuns. Històries locals, debats globals’. Es tracta d’una nova mirada a la col·lecció del museu comissariada per l’historiador i dissenyador Oriol Pibernat, que pretén posar de manifest l’enorme impacte social, estètic i cultural del disseny, capaç de convertir objectes comuns en peces exemplars i rellevants culturalment.

Organitzada a través de quatre grans apartats fa palès que el disseny canalitza valors col·lectius, patrimonials, d’identitats i ciutadanies múltiples i compartides, a més de dialogar amb temes actuals, intentant aportar respostes als reptes que tenim com a societat. Tot això sense deixar de banda el vincle entre el disseny i Barcelona, posant de relleu la importància que ha tingut aquesta disciplina a la ciutat des del segle XX fins a l’actualitat. Amb aquesta nova exposició permanent, el Museu del Disseny i el Disseny Hub es consoliden com a referent internacional del disseny fet a Barcelona, Catalunya i l’estat espanyol.

Per altra banda, la nova mostra també suposa una reorganització de l’equipament per tal d’acostar el disseny al públic, ja que es troba localitzada a la planta 0 de l’edifici. D’aquesta manera, es converteix en la porta d’entrada al museu.

Altres notícies

Quatre noves obres per tancar la mostra...

28/01/2022

BANKSY. The Art of Protest” arriba a l’etapa final de la...

Oberta la convocatòria al Tallers Oberts...

28/01/2022

Artistes, persones artesanes, creatives i dissenyadores tenen, de nou, l’oportunitat de donar a conèixer els seus processos de treball en una nova...

L’onzena edició de Llum BCN arriba amb q...

27/01/2022

El Disseny Hub serà la seu principal del Festival Llum BCN,...

T’expliquem què t’espera al Disseny Hub...

27/01/2022

El 2022 ja ha començat i amb ell arriben un conjunt d’activitats al Disseny Hub Barcelona amb l’objectiu de divulgar i apropar el patrimoni...