Vine a veure les creacions contemporànies més destacades de la joieria!

El Disseny Hub acollirà una nova edició dels Premis Internacionals de Joieria Contemporània ENJOIA’T. La XXVII edició, que tindrà lloc del 23 de setembre al 23 d’octubre, presentarà les propostes més transgressores de joieria a nivell mundial.

La iniciativa està organitzada per l’A-FAD com un punt de trobada entre professionals i estudiants del sector. Es tracta d’una convocatòria anual que, des de l’any 1994, premia les creacions contemporànies més destacades de la joieria.

“La joieria contemporània en el moment en què van sorgir els premis era un gran desert, on hi lluïen alguns creadors com fars il·luminant el paisatge. Ara aquest paisatge ha florit i s'ha convertit en una selva on no es fàcil destriar els artistes que et poden interessar”, explica Enric Majoral, president del jurat dels Premis Enjoia’t.

I és que per a aquesta edició, un jurat format per cinc professionals ha seleccionat 26 peces de deu països diferents, Alemanya, Canadà, Corea, Espanya, Estats Units, Holanda, Irlanda, Itàlia, Japó i Xile. A finals d’octubre es donaran a conèixer les peces guanyadores.

Majoral explica que per seleccionar les peces que han participat en aquesta edició “he volgut obviar la informació tècnica i conceptual de la peça, valorant només les peces que m'han emocionat, o que m’han transmès algun sentiment”.

Durant quatre setmanes totes les creacions, tant les guanyadores com les seleccionades, es podran veure al Disseny Hub en forma d’exposició. A més, la majoria d’aquestes peces es posaran a la venda a través de la plataforma Hannah Gallery by Klimt02 per a ser adquirides durant un temps limitat.

Altres notícies

Barcelona ret homenatge a Toni Miró

05/10/2022

El Disseny Hub ha estat l’encarregat d’acollir l’acte d’homenatge a Toni Miró, que ha organitzat l’ajuntament de Barcelona pocs mesos després de...

“Toni Miró va tenir un pes molt importan...

04/10/2022

L’Ajuntament de Barcelona homenatja el dissenyador Toni Miró, un dels noms clau i de referència de la moda barcelonina del segle XX, amb un acte...

Arriba la IV Mostra Internacional d...

04/10/2022

La Mostra d’Audiovisuals d’Artesania celebrarà la quarta edició durant els mesos d’octubre i novembre. Es tracta d’una iniciativa impulsada...