Viu el Nadal al Disseny Hub Barcelona!

El desembre omple el nostre equipament d’esperit nadalenc! Us expliquem què tenim preparat al Disseny Hub per a aquestes festes.

El 18 i 19 de desembre el nostre espai s’impregna de música amb el projecte “El Maria Canals porta cua”. Acollim aquesta iniciativa que forma part del programa OFF del Concurs Internacional de Música Maria Canals. Al vestíbul Àvila hi tindrem un piano de cua que estarà a disposició de tothom qui el vulgui tocar. A més, també comptarem amb tres concerts diferents. El dia 18 podrem gaudir dels cors infantils i juvenils del projecte Palau Vincles del Palau de la Música Catalana, una iniciativa que vol fomentar la inclusió i la integració social a través de la pràctica coral d’infants i joves de zones en situacions vulnerables. El mateix dia tindrem un concert de veus femenines del Cor Novaura. El dia 19 serà el torn de l’Escola Coral de Sant Gervasi.

El 23, 28, 29 i 30 de desembre el Museu del Disseny organitza diversos tallers de Nadal per a infants d'entre 5 i 12 anys. Per una banda, ‘Quin embolic!’, un taller d'estampació de teles a través del qual els infants podran conèixer la col·lecció de moda de l'exposició ‘El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015)’. I alhora descobriran les tècniques utilitzades per aconseguir aquests patrons decoratius tan llampants. Per altra banda, el taller ‘Dissenya i il·lumina’, on cada infant crearà un fanalet de Nadal. Per agafar idees de com dissenyar-lo, els participants visitaran l'exposició ‘Objectes comuns. Històries locals, debats globals’, on veuran diferents dissenys de làmpades. Aquesta activitat es farà amb materials reciclats com ampolles de plàstic i altres materials re-aprofitables.

I no podia faltar la decoració de Nadal! Aquest any l’escola d’Art Floral Rosa Valls és l’encarregada de guarnir el nostre equipament. Ho fa amb una intervenció artística amb forma de boles que trenquen amb les línies rectes del Disseny Hub i aporta dinamisme a l’espai.

Altres notícies

El projecte ‘(Oh!)pera’ connecta el tale...

17/01/2022

El Liceu, la Regidoria de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament...

Oberta la convocatòria per participar al...

30/12/2021

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa i...

Els millors productes d’ecodisseny de Ca...

09/12/2021

El passat mes d’octubre es va fer entrega dels...

Palo Alto i Can Ricart: dues apostes per...

09/12/2021

En els darrers anys el Disseny Hub ha anat reafirmant la seva posició com a epicentre del sector creatiu a Barcelona. Ara, dues noves iniciatives...