Vols donar a conèixer el teu projecte?

Aquesta tardor les entitats residents al Disseny Hub organitzen un gran nombre d'esdeveniments.  Moltes d'aquestes activitats han obert diferents convocatòries en busca d'entitats i artistes que estiguin interessades a participar-hi.

Te les expliquem a continuació:

L’A-FADamb la col·laboració de la Fundació Contorn Urbà i l'impuls del Disseny Hub Barcelona, celebrarà "Volta. Cicle de creativitat urbana",  un projecte que vol posar en valor les avantguardes i les aportacions dels moviments artístics i socials de l'art urbà a la nostra ciutat. És per això que l'Associació d'Artistes i Artesans del FAD ha obert una convocatòria per trobar tres artistes i col·lectiu d'artistes per fer obres artístiques efímeres als espais confrontants a l'edifici. Inscripcions obertes fins al 27 de setembre.

El FAD està buscant artistes, creadores, nous talents i marques de disseny per participar en una nova edició del Design Market Barcelona, una cita imprescindible per als amants del bon disseny de la ciutat, que se celebrarà a l'edifici els propers 16,17 i 18 de desembre. Si voleu postular per ser-ne un dels expositors, us podeu inscriure fins al 2 d'octubre.

Des del MID Talent, un curs d'acceleració de joves liderat pel Barcelona centre de Disseny, estan buscant joves amb una idea o projecte que vulguin materialitzar o que vulguin accedir al mercat laboral amb noves competències professionals. La iniciativa està dirigida a menors de 30 anys i el curs és 100% gratuït. Si voleu impulsar un projecte i/o millorar les vostres capacitats per incorporar-vos al mercat laboral no dubteu a participar-hi! Us hi podeu inscriure fins al 7 d’octubre. Places limitades!

Finalment, el FAD també ha obert la convocatòria per al Sustainable Challenge, un projecte anual compromès amb la generació de coneixement i propostes a favor de la sostenibilitat de la indústria de la moda, que tindrà lloc al Disseny Hub amb una marató de creació de moda, amb 30 estudiants procedents d'escoles angleses i espanyoles. Si esteu interessants en participar presenteu les vostres sol·licituds en línia abans del diumenge 9 d'octubre.

Altres notícies

L'art d'Enric Majoral al Disse...

20/09/2022

Setembre és el mes per excel·lència de la joieria al Museu del Disseny i al Disseny Hub. Entre les activitats que es durant a terme destaca l’...

Vols donar a conèixer el teu projecte?

16/09/2022

Aquesta tardor les entitats residents al Disseny Hub organitzen un gran nombre d'esdeveniments.  Moltes d'aquestes activitats han...

Lizzie Banks: " La indústria cinema...

08/09/2022

A pocs dies de que se celebri el FFlash Hub, a En primera persona parlem...

Els festivals de cinema es reuneixen al...

06/09/2022

Barcelona es convertirà el proper mes de setembre en l’epicentre de la gestió dels festivals a nivell internacional amb un nou esdeveniment,...