Workshop en sostenibilitat i negoci

En el context de pandèmia actual, ho estem repensant pràcticament tot en una direcció: posant la sostenibilitat com a valor central en tot el que fem. Estem repensant la viabilitat dels sistemes productius tal com els coneixem, els models de negoci, i el consum.

Per això, el pròxim 17 de setembre el Barcelona Centre de Disseny organitza un taller que busca acompanyar els professionals participants a donar un impuls i fer canvis dins de les seves empreses. La sessió té per objectiu reunir la comunitat del Clúster Disseny, però és oberta a professionals que no en siguin membres.

Des de la perspectiva de la creativitat, s'abordaran i es treballaran casos i exemples concrets on la cooperació ha estat un valor central. Reflexionant al voltant de la motivació i analitzant les macrotendències i les capacitats internes pròpies, s'estudiarà com portar al mercat oportunitats de millora, sempre tenint en compte la sostenibilitat.

El taller estarà impartit i dinamitzat per Cristina Noguer, fundadora d'EXISTE, una agència creativa per a futurs ecològics. La sessió serà online, el 17 de setembre, de 10 a 13 h.

Altres notícies

La 51a edició dels Premis Laus ja és aqu...

07/06/2021

Aquest any els premis ADG Laus celebren 51 edicions. Organitzats per l’Associació de Directors d’Art i Dissenyadors...

Molt més que disseny

07/06/2021

Aquest mes de juny, l’alumnat d’estudis superiors de disseny i entitats en situació de vulnerabilitat seran els protagonistes. Després de quatre...

El Cruïlla XXS aterra al Disseny Hub

07/06/2021

Estrenem temporada de concerts amb el Cruïlla XXS...