Workshop en sostenibilitat i negoci

En el context de pandèmia actual, ho estem repensant pràcticament tot en una direcció: posant la sostenibilitat com a valor central en tot el que fem. Estem repensant la viabilitat dels sistemes productius tal com els coneixem, els models de negoci, i el consum.

Per això, el pròxim 17 de setembre el Barcelona Centre de Disseny organitza un taller que busca acompanyar els professionals participants a donar un impuls i fer canvis dins de les seves empreses. La sessió té per objectiu reunir la comunitat del Clúster Disseny, però és oberta a professionals que no en siguin membres.

Des de la perspectiva de la creativitat, s'abordaran i es treballaran casos i exemples concrets on la cooperació ha estat un valor central. Reflexionant al voltant de la motivació i analitzant les macrotendències i les capacitats internes pròpies, s'estudiarà com portar al mercat oportunitats de millora, sempre tenint en compte la sostenibilitat.

El taller estarà impartit i dinamitzat per Cristina Noguer, fundadora d'EXISTE, una agència creativa per a futurs ecològics. La sessió serà online, el 17 de setembre, de 10 a 13 h.

Altres notícies

Nacho Padilla: «El foc polític indiscrim...

20/10/2020

El director creatiu de l’Ajuntament de Barcelona, Nacho Padilla, insisteix a fugir d’allò anodí: que la comunicació...

Comerços i joves creatius van de la mà a...

13/10/2020

Dissenyem Comerç, la iniciativa de l’Ajuntament de...

Tallers Oberts de l’A-FAD, una tardor d’...

13/10/2020

Amb la intenció de donar suport al món de la creació, l’art, l’artesania i el disseny, l’A-FAD impulsa...

La 12a edició del festival Blanc! arriba...

13/10/2020

El Blanc! Festival celebra la seva 12a edició en un context atípic, en què ...