Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Tornar

Agenda

Exposició

Premis Catalunya d'Ecodisseny 2021

Informació

Del dijous, 16 de desembre de 2021, al diumenge, 16 de gener de 2022
De 09:00 fins 21:00
Disseny Hub Barcelona - Vest. Planta -1
Gratuïta
Ajuntament de Barcelona

El Premi  Catalunya d’Ecodisseny 2021  reconeix  els productes en el mercat  o en desenvolupament dissenyats, fabricats o executats  a Catalunya que integrin en el seu disseny consideracions per millorar-ne el comportament ambiental  al  llarg  del  seu  cicle  de  vida. Està adreçat a dissenyadors, fabricants de productes i estudiants amb seu social o estudis a Catalunya.

En l'exposició et proposem descobrir com funciona l'ecodisseny i com aquest sistema combina la integració dels aspectes ambientals en el disseny d’un producte  o  servei  amb  la  finalitat  de  millorar-ne  el  comportament ambiental al llarg de tot el seu cicle de vida. Exemples d’estratègies  d’ecodisseny:  el  desenvolupament  de  conceptes nous, la reducció del consum de recursos, la selecció de materials  de  menys  impacte  ambiental,  la  reducció  de  l’impacte ambiental de la producció, l’optimització del procés de distribució,  la reducció  de l’impacte ambiental durant l’ús, l’allargament de la vida útil i l’optimització de la fi de vida.