Tornar

Agenda

Tallers

Sentiràs la fusta. Experiència amb els cinc sentits

Informació

Del diumenge, 13 de novembre de 2022, al diumenge, 5 de febrer de 2023
De 11:30 fins 13:30
Disseny Hub Barcelona - TALLER R
3€ per persona
Museu del Disseny

L'Associació per a l'Estudi del Moble, amb la col·laboració del Museu del Disseny, us proposa aquest taller on l'objectiu d’aquest taller és prendre consciència dels beneficis que ens aporten els arbres a través de la fusta. Descobrirem les característiques generals d’aquest material, d’on ve, tot el que ens aporta i com hauríem de respectar aquest patrimoni, incidint també sobre el valor del moble fet de fusta com a patrimoni cultural.

Experimentarem aquesta matèria primera, la fusta, amb els 5 sentits: coneixerem les seves olors i sons, veurem les seves formes, podrem tastar els fruits dels arbres… i descobrir aquest material des d'un punt de vista diferent al que estem acostumats. Per acabar, reflexionarem tots junts sobre la importància de la fusta en el nostre entorn actual i del concepte de sostenibilitat mediambiental.

El taller forma part de les activitats al voltant de l’exposició temporal 'Toquem fusta! Disseny, fusta i sostenibilitat', que es pot visitar al museu del 9 de novembre al 22 de gener de 2023.

Activitat en família per a infants de 6 a 12 anys.