Tornar

Agenda

Cicles de conferències. Xerrades

Sustainable Challenge Open Expert Talks | BDW2021

Informació

Del dilluns 25 al dimarts 26 octubre de 2021
De 17:00 fins 20:00
FORMAT ONLINE
Gratuïta
MODA-FAD

En el marc del projecte «Sustainable Challenge: Industrial Symbiosis, a Booster to Circular Fashion», vol reconsiderar el el futur del sector de la moda entre els estudiants des d’un punt de vista sostenible. Es faran xerrades d’experts i professionals del Regne Unit, Espanya i Portugal en un directe obert al públic, en llengua castellana i inglesa.

Aquestes conferències tenen l’objectiu d’aportar els coneixements dels experts sobre la simbiosi industrial i oferir inspiració als 48 estudiants que participen en el projecte, per així poder desenvolupar els seus projectes i propostes i que es presentaran públicament online el dia 19 de noviembre.

Per a les xerrades comptarem amb la presència de representants de les institucions organitzadores que introduïran les sessions: Núria Mora (Presidenta de MODA-FAD), Malcolm Garrett (Director Artístic del Design Manchester) i Ludovic Assemat (Responsable d’Art del British Council Spain). Les sessions seran conduïdes i moderades per les comissaries del projecte, Elizabeth Cardwell i Verónica Kuchinow.

Les jornades de conferències tindran lloc els dies 25 i 26 d'octubre, en el marc de la Barcelona Design Week.

 

Altres Esdeveniments

Cursos

Curs Introducció a la història del vestit

Estructurat en 17 sessions, combina la història amb altres aspectes del vestit, com ara la creació contemporània o el seu...

Cursos