La 12ª edición del festival Blanc! llega al Museo del Diseño en formato 100% digital

 

El Blanc! Festival celebra la seva 12a edició en un context atípic, en què el format ha de ser totalment digital. No obstant, això no és un impediment per oferir més de 20 hores de contingut en directe, incloent masterclasses, conferències i varietés. 

Ponents com Vince Frost, Studio Dumbar, Yarza Twins, Tres Tipos Gráficos, Anton & Irene, Belén Torregrosa, Toni Miserachs i Folch Studio, entre molts altres, han estat convidats a aquesta edició amb l’objectiu d’omplir dos dies de disseny, creativitat i innovació, amb el focus posat en el talent emergent i alhora reconeixent els grans mestres i pioners del disseny. Els ponents nacionals oferiran el seu contingut des de l’Auditori del Museu del Disseny. 

Enguany, comprant el ticket online, podreu veure les conferències en directe i també en diferit, un cop acabat l’esdeveniment. Blanc! treu el més positiu de les circumstàncies per poder arribar a més públic, a més racons del món i durant més temps. Un esdeveniment clau en el món del disseny que continua marcant agenda. 

Altres notícies

Nacho Padilla: «El fuego político indisc...

20/10/2020

El director creativo del Ayuntamiento de Barcelona, Nacho Padilla, insiste en huir de lo anodino: que la comunicación...

Talleres Abiertos del A-FAD, un otoño de...

13/10/2020

Con la intención de apoyar el mundo de la creación, el arte, la artesanía y el diseño, el A-FAD impulsa...

La 12ª edición del festival Blanc! llega...

13/10/2020

El Blanc! Festival celebra la seva 12a edició en un context atípic, en què ...