Les projeccions de cinema a la fresca són un clàssic al CC Cotxeres de Sants. Aquest estiu no és pas una excepció i el passatge Fructuós Gelabert es converteix, un any més, en un cinema popular a l’aire lliure.

El centre del Districte de Sants-Montjuïc ha programat quatre pel·lícules de màxima actualitat, inclosa una d’animació dirigida al públic familiar. Apunteu aquests quatre dijous cinematogràfics:

Programació

Suro

Dijous 27 de juny, a les 22 h

Versió en català amb subtítols.

Dir. Mikel Gurrea (2022)

Duració: 116 minuts

Helena i Ivan es proposen construir una nova vida en els boscos de sureres, però els seus diferents punts de vista sobre com viure en la terra emergeixen, desafiant el seu futur com a parella.

Upon Entry (La llegada)

Dijous 4 de juliol, a les 22 h

Versió en castellà amb subtítols

Dir.:  Alejandro Rojas, Juan Sebastián Vasquez (2022)

Duració: 72 minuts

Diego, urbanista veneçolà, i Elena, ballarina de Barcelona, es muden als Estats Units amb els seus visats aprovats per a començar una nova vida. La seva intenció és impulsar les seves carreres professionals i formar una família en “la terra de les oportunitats”. Però en entrar en la zona d’immigració de l’aeroport de Nova York són conduïts a la sala d’inspecció secundària, on seran sotmesos a un desagradable procés d’inspecció pels agents de duanes i a un interrogatori psicològicament extenuant, en un intent de descobrir si la parella pot tenir alguna cosa a ocultar.

Te estoy amando locamente

Dijous 11 de juliol, a les 22 h

Versió en castellà amb subtítols

21.30 h Presentació de la pel·lícula a càrrec del Club de Cinema Violeta de la Lleialtat Santsenca. 

Dir.: Alejandro Marin (2023)

Duració: 107 minuts

Sevilla, 1977. En un moment en el qual l’homosexualitat és delicte, Remi, una mare tradicional moguda per l’amor cap al seu fill, un adolescent aspirant a artista, s’involucrarà en el moviment LGTBI andalús, gestat paradoxalment en el si de l’Església.

Super Mario Bros: La película

Dijous 18 de juliol, a les 21.30 h

Versió en català amb subtítols

Dir.: Aaron Horvath, Michael Jelenic

Duració: 92 minuts

Mentre treballen en una avaria subterrània, els lampistes de Brooklyn, Mario i el seu germà Luigi, viatgen per una misteriosa canonada fins a un nou món màgic. Però, quan els germans se separen, Mario haurà d’emprendre una èpica missió per a trobar a Luigi. Amb l’ajuda del xampinyó local Toad i unes quantes nocions de combat de la guerrera líder del Regne Xampinyó, la princesa Peach, Mario descobreix tot el poder que alberga en el seu interior.

Horaris

Centre Cívic Cotxeres de Sants

Adreça:
Carrer de Sants, 79*83
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
Sants
Població:
Barcelona