Cinema. Projecció del documental i col·loqui posterior.

Que migri una dona o que migri un home no té el mateix impacte. El divendres 13 de març es projectarà als Cinemes Girona Cuidar entre terres. Qui sosté la vida quan les dones migren?, un documental fet per La Directa i CooperAcció que aborda les cadenes de cures, un fenomen transnacional que encarna la vigència de les relacions colonials en el cos de les dones del sud global.

Després de la projecció, i per continuar aquesta reflexió, hi haurà un col·loqui amb Grupo Libélulas, Mujeres Migrantes y Diversas, Sindillar/Sindihogar, Xarxa de Migració Gènere i Desenvolupament i Mujeres Pa’lante.

El documental és un dels projectes guanyadors de la beca DevReporter 2018 de Lafede.cat – Organitzacions per a la Justícia Global, que té per objectiu donar suport a reportatges periodístics de qualitat que aprofundeixin en les causes de les injustícies i les desigualtats aquí i arreu per contribuir a la construcció de la justícia global.

Acte obert i gratuït, amb entrada lliure fins a completar la capacitat de la sala.

Horaris


Divendres 13 de març es projectarà als cinemes Girona "Cuidar entre terres. Qui sosté la vida quan les dones migren?", un documental fet per La Directa i CooperAcció que es fixa en les cadenes de cures, un fenomen transnacional que encarna en el cos de les dones del Sud global, la vigència de les relacions colonials. En acabar, i per seguir amb aquesta reflexió, es realitzarà un col·loqui amb Grupo Libélulas, Mujeres Migrantes y Diversas, Sindillar-Sindihogar, Red de Migración Género y Desarrollo y Mujeres Pa´lante,
El documental és un dels projectes guanyadors de la beca DevReporter 2018 de Lafede.cat - Organitzacions per a la Justícia Global, que té per objectiu donar suport a reportatges periodístics de qualitat que aprofundeixin en les causes de les injustícies i les desigualtats aquí i arreu per contribuir a la construcció de Justícia global.

Cinemes Girona

Adreça:
C Girona, 175
Districte:
Eixample
Barri:
La Dreta de Eixample
Codi postal:
08037
Població:
Barcelona