“Paul Celan insistia en la naturalesa dialògica del poema (i per extensió de les arts en general), tot afirmant que un poema és quelcom que sempre s’està atansant, que sempre s’està adreçant cap a alguna cosa. Cap a alguna cosa oberta, ocupable, potser cap a un Tu assequible”.


La qüestió és què passa quan aquest “Tu” no és assequible, sinó que més aviat s’ha eixugat, que s’ha oblidat de la seva capacitat essencial d’escolta i acollida.

Amb un dansar titubejant, Crisálida# és una proposta que pretén desdibuixar els contorns d’allò humà, treballant elàsticament entre imatges recognoscibles i cossos per descobrir, per tal d’acollir no tan sols allò conegut, el nostre present esgotat, sinó també allò irrecognoscible i que encara ha de venir.

 

Creació escènica i interpretació: Antes Collado / Acompanyament en la dramatúrgia: Oriol López / Ajuda externa als assaigs: Nico Jongen i Cruz Hernández / Escenografia i atrezzo: Carmen Triñanes / Vestuari: Pau Aulí / Coordinacció tècnica: Damià Duran / Producció: Laura Viñals.

 

Durada: 60 minuts

antescollado.com

Horaris

Centre Cívic Barceloneta

Adreça:
Carrer de la Conreria, 1*9
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
la Barceloneta
Població:
Barcelona