Exposició prorrogada fins el 5 de gener i s'organitza un cicle de visites (entrades limitades).

Exposicions. La mostra “Feminismes!” s’instal·la al Centre de Cultura Contemporània (CCCB).

“Feminismes!” reuneix les exposicions “L’avantguarda feminista dels anys 70. Obres de la Verbund Collection, Viena” i “Coreografies del gènere” i un programa extens d’activitats per posar de manifest el diàleg, les continuïtats i les ruptures entre el feminisme radical dels anys setanta i els feminismes actuals.

L’exposició destaca les fites de l’avantguarda feminista, que a la dècada dels setanta va reescriure el cànon de la història de l’art. En la mostra s’exhibeixen més de dues-centes obres de 73 artistes com Cindy Sherman, Helena Almeida, Ana Mendieta, Judy Chicago, Valie Export, Birgit Jürgenssen, Ketty La Rocca, Orlan, Gina Pane, Martha Rosler i Martha Wilson.

El CCCB ha incorporat a l’exposició vuit artistes locals: Pilar Aymerich, Eugènia Balcells, Mari Chordà, Marisa González, Eulàlia Grau, Fina Miralles, Àngels Ribé i Dorothée Selz.

Horaris


FEMINISMES! reuneix les exposicions «L´Avantguarda Feminista dels anys 70. Obres de la VERBUND COLLECTION, Viena» i «Coreografies del gènere» i un extens programa d´activitats per posar de manifest el diàleg, les continuïtats i les ruptures entre el feminisme radical dels anys setanta i els feminismes actuals.

L´exposició destaca les fites de l´avantguarda feminista que, a la dècada dels setanta, va reescriure el cànon de la història de l´art. Mostra més de 200 obres de 73 artistes com ara Cindy Sherman, Helena Almeida, Ana Mendieta, Judy Chicago, VALIE EXPORT, Birgit Jürgenssen, Ketty La Rocca, ORLAN, Gina Pane, Martha Rosler o Martha Wilson.

El CCCB ha incorporat a l´exposició vuit artistes locals: Pilar Aymerich, Eugènia Balcells, Mari Chordà, Marisa González, Eulàlia Grau, Fina Miralles, Àngels Ribé i Dorothée Selz.

--------------

L´exposició vista per...Eloy Fernández Porta, Bel Olid, Najat El Hachmi, Miquel Missé i Tania Adam

Sèrie de visites comentades a l´exposició a càrrec de persones que han reflexionat sobre el tema dels feminismes i que ens ofereixen el seu punt de vista particular sobre la mostra.

5 novembre
Eloy Fernández Porta
El gènere: norma, anomalia i progrés

12 novembre
Bel Olid
Una per a totes? Totes per a tot

26 novembre
Najat El Hachmi
Feminisme: llegat universal o dominació colonial?

3 desembre
Miquel Missé
Trans Outsiders? Buscar-se al mirall de l'art feminista

10 desembre
Tania Adam
Vaig néixer a un matriarcat i m'han educat per ser una dona com cal

Les entrades són limitades.

Més informació: aquí

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Adreça:
C Montalegre, 5
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona