Exposició tancada el divendres 18 d'octubre, degut a la convocatòria de vaga general

Exposicions. La mostra “Feminismes!” s’instal·la al Centre de Cultura Contemporània (CCCB).

“Feminismes!” reuneix les exposicions “L’avantguarda feminista dels anys 70. Obres de la Verbund Collection, Viena” i “Coreografies del gènere” i un programa extens d’activitats per posar de manifest el diàleg, les continuïtats i les ruptures entre el feminisme radical dels anys setanta i els feminismes actuals.

L’exposició destaca les fites de l’avantguarda feminista, que a la dècada dels setanta va reescriure el cànon de la història de l’art. En la mostra s’exhibeixen més de dues-centes obres de 73 artistes com Cindy Sherman, Helena Almeida, Ana Mendieta, Judy Chicago, Valie Export, Birgit Jürgenssen, Ketty La Rocca, Orlan, Gina Pane, Martha Rosler i Martha Wilson.

El CCCB ha incorporat a l’exposició vuit artistes locals: Pilar Aymerich, Eugènia Balcells, Mari Chordà, Marisa González, Eulàlia Grau, Fina Miralles, Àngels Ribé i Dorothée Selz.

Horaris


FEMINISMES! reuneix les exposicions «L´Avantguarda Feminista dels anys 70. Obres de la VERBUND COLLECTION, Viena» i «Coreografies del gènere» i un extens programa d´activitats per posar de manifest el diàleg, les continuïtats i les ruptures entre el feminisme radical dels anys setanta i els feminismes actuals.

L´exposició destaca les fites de l´avantguarda feminista que, a la dècada dels setanta, va reescriure el cànon de la història de l´art. Mostra més de 200 obres de 73 artistes com ara Cindy Sherman, Helena Almeida, Ana Mendieta, Judy Chicago, VALIE EXPORT, Birgit Jürgenssen, Ketty La Rocca, ORLAN, Gina Pane, Martha Rosler o Martha Wilson.

El CCCB ha incorporat a l´exposició vuit artistes locals: Pilar Aymerich, Eugènia Balcells, Mari Chordà, Marisa González, Eulàlia Grau, Fina Miralles, Àngels Ribé i Dorothée Selz.

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Adreça:
C Montalegre, 5
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona