Festes. Durant l’acte hi haurà un diàleg entre María Emilia Tijoux i Ana Tijoux i una actuació de la Coral Sant Medir.

El lliurament del Premi 8 de Març – Maria Aurèlia Capmany, “Ecofeminismes i emergència climàtica”, tindrà lloc a la Sala Moragues d’El Born Centre de Cultura i Memòria, que obrirà les portes a les 17.00 hores perquè es pugui participar en la votació del premi del públic.

L’acte començarà a les 17.30 hores, i inclou un diàleg entre María Emilia Tijoux i Ana Tijoux i una actuació de la Coral Sant Medir amb percussió corporal.

María Emilia Tijoux i Ana Tijoux representen dues generacions de dones activistes, feministes i antiracistes que des de la música i l’acadèmia utilitzen les seves posicions de poder com a altaveu per a la denúncia i la lluita per la justícia social.

Activista en la reivindicació dels drets de les dones maputxes i la lluita antiracista, la sociòloga María Emilia Tijoux és una de les acadèmiques més compromeses amb la justícia social a Xile. Ana Tijoux és una de les MC (mestra de cerimònies de hip-hop) llatinoamericanes amb més repercussió internacional. Sempre ha demostrat el seu compromís activista amb les lluites socials feministes i ecologistes.

La Coral Sant Medir estrenarà una cançó feta en col·laboració amb el moviment Fridays For Future.

Acte obert i gratuït, amb entrada lliure fins que es completi la capacitat de la sala.

Horaris


Durant el transcurs de l'acte es durà a terme un diàleg entre la sociòloga feminista Maria Emilia Tijoux i la seva filla i cantant Ana Tijoux, així com una actuació de la Coral Sant Medir amb percussió corporal.

El Born Centre de Cultura i Memòria

Adreça:
Pl Comercial, 12
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona