Festes. Creació en directe d’una obra relacionada amb els ecofeminismes i diàleg obert amb el públic.

Nou il·lustradores referents a la ciutat crearan en directe una obra relacionada amb els ecofeminismes: Lola Vendetta, Zinteta, Rocío Quillahuaman, @pnitas, Bellina Ilustra, María Pichel, Catalina Parra, Daniela Efe i Carmela Caldart (coordinació: femiñetas).

Tot seguit, el públic tindrà l’oportunitat d’escoltar-les i de parlar amb elles en un diàleg sobre els ecofeminismes. Com a cloenda de la marató d’il·lustradores hi haurà un concert de la cantant marroquí Asmâa Hamzaoui amb la seva banda Bnat Timbouktou.

Acte obert i gratuït, amb entrada lliure fins que es completi la capacitat de la sala.

Horaris


Es podrà veure en viu i en directe com nou il·lustradores referents a la ciutat creen alguna obra relacionada amb els ecofeminismes. Hi participaran Lola Vendetta, Zinteta, Rocío Quillahuamán, @pnitas, Bellina Ilustra, María Pichel, Catalina Parra, Daniela Efe i Carmela Caldart.

Tot seguit el públic tindrà l´oportunitat d´escoltar-les i parlar-hi en un diàleg posterior sobre la temàtica. A través de la il·lustració amb perspectiva de gènere es busca promoure el coneixement i les pràctiques ecofeministes des de la reflexió i l'acció, com a model de vida que posa la vida digna, les cures i la transformació social al centre. En acabar la jornada, les obres seran cedides per crear una exposició itinerant per exposar en diferents espais de la ciutat.

Fabra i Coats - Fàbrica de Creació

Adreça:
C Sant Adrià, 20
Districte:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Codi postal:
08030
Població:
Barcelona