Activitat via Zoom


Dirigit a qualsevol persona que busqui adquirir o ampliar els seus coneixements de flexi-força per a treballar d'una forma molt més segura i eficient.

Els exercicis poden ser adaptats a qualsevol nivell, tant iniciants com a intermedis i avançats.

Les classes es basen en exercicis de flexibilitat i força orientats a portar el cos a figures contorsionades, creant seqüències a través d'aquesta qualitat del moviment.

Són classes on guanyes consciència corporal, estabilitat, control motor, l'amplitud del moviment…I sempre treballant a través de la consciència i la respiració.

Posem el focus en flexibilitat tant de les cames (spagat (split), tormells... com les espatlles i l'esquena (backbendings, etc)

METODOLOGIA: Les classes inicien amb uns petits exercicis de presa de consciència, seguits d'escalfament, tot endinsant-nos en exercicis més específics i de més intensitat per a arribar a postures contorsionades, Al final de la sessió realitzarem una petita seqüència de moviment, per fer correccions i posar en pràctica l'après. Acabarem amb una relaxació per a donar-li temps al cos d’assimilar el treball realitzat a la sessió.

TALLERISTA: LINDA DE BERARDINIS

Horaris

Centre Cívic Barceloneta

Adreça:
Carrer de la Conreria, 1*9
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
la Barceloneta
Població:
Barcelona