Xerrades. Dones activistes i feministes d’Amèrica Llatina parlaran sobre la imposició d’interessos contraris a la vida i el benestar de les comunitats.

“Dones defensores de la vida, defensores del territori” és una taula rodona de dones activistes i feministes que lideren accions de compromís i lluita comunitària a Amèrica Llatina contra les violències exercides en la imposició d’interessos contraris a la vida i el benestar de les comunitats als seus territoris.

Necropolítica, extractivisme, destrucció mediambiental, feminicidis… Alicia Cuetia (Colòmbia), Lucha Castro (Mèxic), Lolita Chávez (Guatemala) i Betty Puerto (moderadora) parlaran sobre quins interessos s’afavoreixen i com afecten les vides de les dones i els seus territoris.

Acte obert i gratuït. L’entrada és lliure, fins a completar la capacitat de la sala.

Horaris


Taula rodona de dones activistes i feministes que lideren processos de lluita i compromís comunitaris a Amèrica Llatina contra les violències exercides en la imposició d'interessos contraris a la vida i el benestar de les comunitats en els seus territoris. Necropolítica, extractivisme, destrucció mediambiental, feminicidis... Parlaran de quins interessos afavoreixen i com afecten les vides de les dones i els seus territoris. Comptarem amb les activistes i defensores dels drets humans Alicia Cuetia (Colòmbia), Lucha Castro (Mèxic), Lolita Chávez (Guatemala), tot plegat moderat per Betty Puerto.

Entitats col·laboradores: Jiwar Creació i Societat, Calala Fondo de Mujeres, SUDS - Associació Internacional de Solidaritat i Cooperació i Col·lectiu Maloka

Espai Francesca Bonnemaison

Adreça:
C Sant Pere Més Baix, 7
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona