Plural en xarxa pretén fomentar la participació i el colideratge en projectes amb altres serveis i agents de la ciutat per generar iniciatives i programes amb diferents agents i institucions de la ciutat que treballen masculinitats.

Només compartint les nostres experiències i diferències serem capaços i capaces d’obrir noves oportunitats de treball per fer una ciutat més justa i equitativa per a tothom. Plural, centre de masculinitats és un espai, també, perquè els diferents agents i serveis de la ciutat puguin participar de manera activa en la transformació dels models relacionals basats en la masculinitat hegemònica.

En aquest sentit, Plural ofereix:

 1. Assessoraments i consultories a serveis i agents de la ciutat per millorar les estratègies d’intervenció i treball amb la població masculina. Amb els assessoraments i la consultoria volem aproximar-nos a les necessitats més específiques dels diversos serveis, entitats i agents de la ciutat. Cal promoure la millora de les pràctiques i les intervencions socials dels serveis en favor de l’equitat de gènere i la sensibilització envers el sexisme i les violències masclistes, o bé facilitar la promoció d’activitats en relació amb el treball de les masculinitats.
  Són espais de treball compartit i d’acompanyament on el personal tècnic ofereix suport per dur a terme projectes i activitats amb perspectiva de gènere per treballar amb la població masculina. L’objectiu és generar sinergies comunes que potenciïn el treball en xarxa.
   
 2. Colideratge en la planificació de projectes i accions compartides amb altres serveis de la ciutat amb l’objectiu de generar iniciatives i programes comuns i potenciar el treball amb la xarxa d’actors i institucions de la ciutat per arribar al màxim nombre de joves i adults de Barcelona.
  Els projectes integrals també són un instrument de transferibilitat dels coneixements i de les pràctiques entre serveis, que facilita una mirada integral sobre les persones a les quals atenem i que enriqueix la nostra intervenció. N’és un exemple el projecte de Grups de preparació a la paternitat.
   
 3. Creació de taules comunitàries entre els actors i les entitats per enfortir una base comunitària entre diversos actors socials de la ciutat per tal de potenciar el treball sobre masculinitats i canvi social.
   
 4. Usos dels espais del Centre de masculinitats Plural per a entitats. Si necessites un espai on reunir-te i fer alguna activitat, a Plural et facilitem un espai perquè ho puguis fer.

  Per a més informació, posa’t en contacte a través de plural@bcn.cat