Serveis i recursos per a prevenir, detectar, atendre i erradicar les situacions de violència masclista.

Tots els serveis són gratuïts i confidencials.

En cas d'agressió sexual:

  • Dirigeix-te a un lloc segur, lluny de l'agressor.
  • Contacta immediatament amb algú que pugui ajudar-te: un amic, una amiga, un familiar, la policia.
  • Conserva les proves de l'agressió. No et banyis, ni beguis, ni mengis, no et raspallis les dents ni facis gàrgares, no et dutxis ni et canviïs de roba i, si és possible, evita miccionar i defecar. Es podrien destruir proves per identificar l'agressor i dete
  • Dirigeix-te al més aviat possible al Servei d'Urgències de l'Hospital Clínic de Barcelona si tens més de 16 anys i al Servei d'Urgències de l'Hospital de la Vall d'Hebron si tens 16 anys o menys.  

Servei d'Atenció, Recuperació i Acollida (SARA)

Ofereix atenció ambulatòria específica a persones víctimes de situacions de violència masclista. Atenció a infants des dels 0 anys.

Servei d'Atenció, Recuperació i Acollida (SARA Jove)

Ofereix atenció ambulatòria específica a noies i nois d’entre 12 i 17 anys víctimes de situacions de violència masclista.

Serveis d'acolliment per violència masclista

Serveis residencials d'acolliment per a dones que viuen situacions de violència masclista i per als seus fills i filles. Proporcionen una atenció integral.

Unitat Municipal contra el Tràfic d'Éssers Humans (UTEH)

Presta atenció integral  a víctimes, sigui quina sigui la finalitat  i assessora a les entitats socials i professionals que ho requereixin.

Centre de masculinitats Plural

Equipament municipal adreçat a fomentar una perspectiva plural, positiva i diversa de les masculinitats.

Punt d’Informació i Atenció a les Dones. PIAD

Serveis municipals de proximitat que ofereixen informació, atenció i assessorament .Tens un PIAD a cada districte.

Central d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona. CUESB

Ofereix un servei d'atenció psicosocial permanent, que atén qualsevol situació d'urgència i d'emergència social a la ciutat, durant les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any.

Serveis d'Urgències hospitalàries

Barcelona compta amb hospitals de referència que disposen d'equips interdisciplinaris de professionals de la medicina, de la infermeria i del treball social per assistir les persones víctimes d'agressions sexuals.

Telèfon d'Atenció contra la Violència Masclista

T'informen dels serveis existents a tota Catalunya  i t'assessoren entorn als passos a seguir davant d'una situació de violència masclista.