En aquest apartat, hi trobareu la informació de les jornades organitzades des de l’Ajuntament de Barcelona en l’àmbit de dones i feminismes.

Jornades de presentació del Centre de masculinitats Plural

Les jornades de presentació del Centre de masculinitats Plural van tenir lloc els dies 6 i 7 d’octubre de 2021 al Convent de Sant Agustí i es van poder seguir en línia.

Jornada 20 anys del Circuit Barcelona contra la Violència Masclista

La Jornada 20 anys del Circuit Barcelona contra la Violència Masclista va tenir lloc els dies 1, 2, 3 i 4 de juny del 2021 amb l’objectiu de commemorar els 20 anys de treball del Circuit.

imatge jornada masculinitats i canvi social

Jornada "Masculinitats i canvi social"

La jornada “Masculinitats i canvi social” es va celebrar el 7 de novembre de 2018 al Palau Macaya de Barcelona amb l’objectiu de reflexionar sobre el paper que tenen les masculinitats per aconseguir una societat lliure de violències masclistes

 

Imatge Jornada Economia Feminista

Jornada d'Economia Feminista

La Jornada d’Economia Feminista es va celebrar el 6 d’abril de 2017 a l’auditori del MACBA, amb l’objectiu de generar un diàleg entre diferents actors que treballen per donar una perspectiva feminista a l’economia.

imatge jornada anual dels piad

Jornada anual dels PIAD

Les jornades anuals dels PIAD es van celebrar els anys 2014, 2015 i 2016 com a espais de trobada entre les dones de la ciutat i les professionals i les entitats que treballen en l’àmbit de l’atenció a les dones.