Els Punts d’Informació i Atenció a les Dones (PIAD) proporcionen assessorament jurídic especialitzat tant de manera individual com a entitats i professionals.

Assessorament individual

  • Atenció individualitzada per donar resposta a les diferents demandes d’informació i assessorament en funció del tipus d’especialitat jurídica (dret civil, familiar, laboral, violència de gènere, estrangeria...).
  • Xerrades d’informació gratuïtes per proporcionar coneixements bàsics i operatius sobre determinades matèries legals que afecten la vida quotidiana de les dones (embaràs i drets laborals, defensa davant d’un procediment d’expulsió, casar-se o fer-se parella de fet, què es pot fer si es pateix una situació de violència de parella, etc.).

Assessorament a entitats i professionals

  • Assessorament i suport jurídic a entitats i professionals de la ciutat que treballen amb dones.
  • Xerrades i tallers de formació gratuïts adreçats a professionals, entitats i grups de dones. S’organitzen al voltant de diferents àmbits temàtics: dret laboral, estrangeria, violència de gènere i violència masclista, entre d’altres.

Contacte

Cal concertar cita prèviament al telèfon gratuït 900 922 357 - de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i de dilluns a dijous de 16.00 a 19.00 hores.

Mostra’n menys

Filtra per

Filtra per

S'han trobat 0 resultats

Mapa