1a Mostra Teixint Veus de Dones

05/12/2019 - 10:07

Feminismes i dona. La jornada se celebra dilluns 9 de desembre, a partir de les 19 hores, al Centre Cívic Besòs i està protagonitzada per dones que han participat en un taller de cant i improvisació.

La jornada se celebra dilluns 9 de desembre, a partir de les 19 hores, al Centre Cívic Besòs i està protagonitzada per dones que han participat en un taller de cant i improvisació.

La Fundació Guné, amb la col·laboració del Pla Comunitari Besòs – Maresme, ha desenvolupat del 9 d’octubre al 27 de novembre una sèrie de tallers dirigits a dones amb ganes de conèixer i intercanviar experiències de vida amb altres dones a través del cant, l’expressió corporal i el teatre.

L’objectiu d’aquest programa és fomentar la participació plena de les dones víctimes de situacions de vulneració dels seus drets (per raó de gènere, origen, religió o altres) potenciant la seva veu, per aconseguir un creixement personal i col·lectiu.  

La jornada que se celebra aquest dilluns al Centre Cívic Besòs és resultat del treball realitzat durant aquests espais compartits de trobada i reflexió.

Programa de l’acte

19 h. Presentació de les dones participants en els tallers

19.15 h. Cant grupal a través de la cançó creada per les participants

19.40 h. Projecció d’un reportatge sobre el seu procés de creixement personal i grupal